Λεωφόρος Χριστουγέννων και φέτος [η Λεωφόρος Μακαρίου]

Article featured image
Article featured image

Κλείνει και φέτος τα Χριστούγεννα τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου, το οποίο θα μετατραπεί σε Λεωφόρο Χριστουγέννων και θα φιλοξενήσει από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Ιανουαρίου χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

 

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι τα ξύλινα σπιτάκια επανατοποθετούνται στην κλειστή για τα αυτοκίνητα Λεωφόρο Μακαρίου, φιλοξενώντας και πάλι ποικίλες δραστηριότητες και χριστουγεννιάτικα προϊόντα, ενώ τη Λεωφόρο Χριστουγέννων πλαισιώνει και διανθίζει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με μουσική και χορό.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η διοργάνωση στοχεύει στη δημιουργία ενός πρωτότυπου πυρήνα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης που όχι μόνο θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μια ιδιαίτερη μορφή ψυχαγωγίας αλλά θα συμβάλει και στην τόνωση του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Η διοργάνωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, εφόσον τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση άπορων παιδιών εντός του Δήμου Λευκωσίας.

Η Λεωφόρος Μακαρίου θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα από την 1η Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2015.

Ο Δήμος Λευκωσίας βεβαιώνει τους δημότες του ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου προς αποφυγήν οποιωνδήποτε προβλημάτων, ενώ έχει ληφθεί υπόψη τόσο η ανάγκη διέλευσης στον χώρο οχημάτων ασφαλείας (Ασθενοφόρο, Πυροσβεστική κλπ) όσο και το θέμα της στάθμευσης, τροφοδοσίας και παράδοσης εμπορευμάτων στα επηρεαζόμενα καταστήματα και γραφεία, προς αποφυγή προβλημάτων.


Πηγή: Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ