Ιστορίες για γέλια και για κλάματα από το ελληνικό ποδόσφαιρο [εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως κάναμε λάθος!

Στο Βόλο το 2014, δεν διεξήχθη η αναμέτρηση της τοπικής Νίκης με την Ζάκυνθο για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, επειδή δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές.

Η ομάδα της Θεσσαλίας που αγωνίζεται φέτος στη Super League δεν πλήρωσε τα χρήματα που έπρεπε στους ρέφερι και ο Μιχάλης Βοσκάκης, ο οποίος ήταν ο άρχοντας του αγώνα αποφάσισε να μην αρχίσει το ματς, επειδή δεν πήραν τα χρήματα που τους αναλογούσαν για να σφυρίξουν.

Με αφορμή τέτοιων γελοίων περιστατικών, το gazzetta.gr παρουσιάζει ιστορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου που είναι για γέλια και για κλάματα.

Κομμένα δοκάρια, ξεχασμένα δελτία, καρφιά, μπογιές, λακούβες και πολλά άλλα ευτράπελα.

Γυαλιά και καρφιά στο «Βικελίδης»

Μόλις πέρσι και λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Superleague ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό Βόλου άγνωστοι μπήκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και σκόρπισαν στο χορτάρι γυαλιά και καρφιά, έκοψαν τα δοκάρια και έγραψαν συνθήματα σε διάφορα μέρη του γηπέδου.

Κομμένα δοκάρια στην Ηλιούπολη

Στις 7 Μαΐου του 2008 ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Ηλιούπολη – Διαγόρας. Το ντέρμπι κορυφής τελικά δεν ξεκίνησε ποτέ αφού άγνωστοι είχαν πάει λίγες ώρες νωρίτερα στο αθηναϊκό γήπεδο και έκοψαν τα δοκάρια.

Η τρύπα στους «Ζωσιμάδες»



Τον Απρίλιο του 2011 είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη, αλλά αυτό ματαιώθηκε. Ο λόγος; Μία πολύ μεγάλη τρύπα που υπήρχε στο γήπεδο και το μήκος της άγγιζε το μισό μέτρο, ενώ είχε βάθος περίπου 30 εκατοστά. Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει ότι το προγραμματισμένο φιλικό με τον ΑΡΗ που ήταν να διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη, αναβλήθηκε λόγω έκτακτων τεχνικών προβλημάτων στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων Οι Ζωσιμάδες».

Μπογιές στη Νέα Σμύρνη

Τον Μάιο του 2013 έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη. Άγνωστοι το βράδυ πριν τον αγώνα μπήκαν στο γήπεδο του Πανιωνίου και πέταξαν μπογιές, καρφιά και διάφορα άλλα αντικείμενα Εγιναν και 30 προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων, ωστόσο άπαντες αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.

Στο συγκεκριμένο γήπεδο  είχαν γίνει και το 2010 καταστροφές, αφού η ΑΕΚ έψαχνε έδρα για να αντιμετωπίσει την Νταντί Γιουνάιτεντ για την Ευρώπη. Οπαδοί κατέλαβαν τα γραφεία του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια κατέστρεψαν τον αγωνιστικό χώρο με μπογιές, λακούβες, ενώ διέλυσαν και τους πάγκους.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ