To Caffè Nero της Ονασαγόρου σβήνει το πρώτο του κεράκι

Article featured image
Article featured image

Το αυθεντικό ιταλικό καφέ, Caffè Nero γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου στην Ονασαγόρου, παρέα με κόσμο που ήρθε να απολαύσει τον καφέ του σε αυτό το υπέροχο σημείο της παλιάς πόλης.

Σε μια πολύ εορταστική ατμόσφαιρα με ζωντανή τζαζ μουσική και με την ανάλογη διακόσμηση ενός πάρτι, όλη η ομάδα του Caffè Nero υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους.

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της μέρας, οι baristas κερνούσαν καφέ όσους πελάτες είχαν προλάβει να πάρουν μία από τις “Enjoy a Coffee on Us!” κάρτες, καθώς και διάφορα κεραστικά σε όλους τους υπόλοιπους.

Και αφού γενέθλια χωρίς τούρτα δεν γίνονται, το ζαχαροπλαστείο La Mirage φρόντισε και γι’αυτό. Κατά τις 7 το βράδυ και όταν το κατάστημα ξεχείλιζε από κόσμο, ο σαξοφωνίστας παίζοντας το τραγούδι “Happy Birthday”, έδωσε το σήμα σε όλη την ομάδα του Caffè Nero να μαζευτεί για το σβήσιμο του 1ου κεριού που σήμανε την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου λειτουργίας του πολυβραβευμένου καφέ στο νησί μας. Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι αργά αφήνοντας όλους τους καλεσμένους πολύ ευχαριστημένους.

Πολύ σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία του Caffè Nero στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία, εκεί που ήταν παλιά η Blinkers.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ