Horizon: Η ελληνική εφαρμογή που τράβηξε την προσοχή της Apple

Article featured image
Article featured image

Μία νέα ελληνική εφαρμογή, ήρθε για να δώσει την λύση στο συχνό πρόβλημα των smartphones που όταν τραβάνε τα βίντεο τους κάθετα χαλάει η ποιότητα.

Η ελληνική εφαρμογή λέγεται Ηorizon και μπορείς να την κατεβάσεις στο κινητό σου με μόνο $1. Η εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει οριζόντια βίντεο ανεξάρτητα από το πως κρατάει την συσκευή του, εκτελώντας ευθυγράμμιση σε πραγματικό χρόνο με την χρήση των μετρήσεων του γυροσκοπίου.

Την εφαρμογή δημιούργησε η εταιρεία Evil Window Dog, δύο Ελλήνων κατασκευαστών: του 29χρονου Πέτρου Δουβαντζή απόφοιτου του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΑΠΘ και κατόχου μεταπτυχιακού από το ΤΜήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης και του 28χρονου Στέλιου Πετράκη απόφοιτου πληροφορικής του ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στο ίδιο τμήμα. Μάλιστα όπως εξηγούν, η προσπάθεια τους ξεκίνησε από το δωμάτιο του σπιτιού τους.

Το Horizon είναι εδώ και 10 μήνες διαθέσιμη στο App Store για συσκευές Apple, ενώ τον τελευταίο μήνα και στο Google Play.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ