Χριστουγεννιάτικα στολίδια... με όνομα

Article featured image
Article featured image

Πολλές βιτρίνες έχουν βάλει ήδη τα γιορτινά τους και πολλά καταστήματα έχουν εφοδιαστεί με στολίδια και άλλα καλούδια, τι κι αν είμαστε ακόμα σχεδόν δύο μήνες μακριά από τα Χριστούγεννα;

 

Μέσα σ’ όλα αυτά που περνάμε και που ακούμε, το να αλλάξουμε το διάκοσμο στο σπίτι, έστω και εν όψει γιορτών, σίγουρα είναι κάτι που βοηθά στη ψυχολογίας και τη διάθεσή μας.

Και πόσω μάλλον αν στο δέντρο των Χριστουγέννων βάλουμε κάτι πολύ προσωπικό, όπως τα υπέροχα στολίδια του Cool Cuts πάνω στα οποία τα παιδιά μπορούν να αναγράψουν το όνομά μας ή οτιδήποτε άλλο προσωπικό θέλουμε.

Τα συγκεκριμένα τρία σχέδια είναι στα €2 (το καθένα) και μπαίνουν στη δική της τσαντούλα.

Ως γνωστό, στο κατάστημα, πέρα από τα στολίδια, μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές προτάσεις για δώρα, τόσο για βάπτιση και γενέθλια όσο και ωραία προσωπικά δωράκια για να προσφέρετε κατά την περίοδο των γιορτών.

«Διαλέξτε μέσα από μια πλούσια συλλογή υπέροχων σχεδίων ή πείτε μας τι ζητάτε και θα το δημιουργήσουμε για εσάς, με τα χρώματα και το θέμα που θέλετε και με γραμμένο το όνομα του ατόμου που θα πάρει το δώρο ή με οποιοδήποτε άλλο μήνυμα».

Cool Cuts

Στασίνου 34B, Ακρόπολη,

Πληροφορίες 99498542 Γιούλια / 97772665 Στασίνος, cool-cuts@cytanet.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ