Ίσως... το βίντεο κλιπ της χρονιάς [ερμηνεύει η Soula Dragon]

Article featured image
Article featured image

Από τη μια έχουμε το ίδιο το τραγούδι και την αοιδό με τα πολύχρωμα νύχια - ουράνιο τόξο και το όνομα Soula Dragon.

Από την άλλη έχουμε τον σκηνοθέτη του τραγουδιού «Ίσως» αλλά και το αξεπέραστο μοντάζ.

Αλήθεια, τι να πρωτοαπολαύσει κανείς σε αυτό το video clip;

 



Ο Antonis Nearhos, όπως είναι το όνομα του σκηνοθέτη έχει καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο, αφού με τη δουλειά του αυτή ξεπερνά το σημείο εκείνο όπου συνήθως ο ακροατής λύνεσαι στα γέλια με τις αμφιβόλου ποιότητας παραγωγές, φτάνοντας εκεί όπου το γέλιο είναι εξαφανισμένο αφού τη θέση του καταλαμβάνει η αμηχανία.

Επιπλέον, τα λίγα λόγια που το συνοδεύουν δίνουν μόνο μια αμυδρή εικόνα του τι θα αντικρίσουν τα μάτια σας όταν πατήσετε το play.

«Το βίντεο κλιπ στηρίζεται πάνω στους στίχους του τραγουδιού και χτίζεται σε εικόνες όπου δείχνει 2 ανθρώπους να αγαπιούνται και θέλουν να ενώσουν τις καρδιές τους σε μια ζωή. Όμως υπάρχουν φορές που κάποιος από τους δυο δεν είναι σίγουρος για τα συναισθήματα του και υπάρχει ένα μεγάλο «ΙΣΩΣ» μέσα στην καρδιά και στο μυαλό που σε σιγοκαίει στη φωτιά της αμφιβολίας! Έτσι οδηγούνται στην εκκλησία, γιατί τα κοινωνικά πρέπει είναι μεγάλα και ένας γάμος διασφαλίζει τουλάχιστον τυπικά το ζευγάρι ή επειδή ο φόβος της μοναξιάς και οι πληγές της απόρριψης από προηγούμενη μεγάλη αγάπη σε αναγκάζουν να αποδεχθείς έναν άνθρωπο που «Ίσως» δεν τον αγαπάς τόσο πολύ όσο θα ήθελες για να γεράσεις μαζί του, χωρίς «πρέπει», χωρίς «Ίσως»... και η κατάληξη; Δείτε την απάντηση στο βίντεο κλιπ!!».

Καείτε υπεύθυνα!

 



Πηγή: athensvoice.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ