Ραντεβού στο Print Factory [event γνωριμίας στις 22 Νοεμβρίου]

Article featured image
Article featured image

Ένας νέος και μοντέρνος χώρος στην Έγκωμη (κοντά στο Second Cup), σε μια εμπορική τοποθεσία με πολλή κίνηση, με σκοπό να εξυπηρετεί εταιρίες και ιδιώτες με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, άνοιξε τις πόρτες του εδώ και λίγο καιρό.

Ο λόγος για το Print Factory, ένα μέρος όπου οι άνθρωποί του συνδυάζουν δουλειά και διασκέδαση όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό!

 

Ο υπέροχος αυτός χώρος, προσφέρει υψηλής ποιότητας ψηφιακές εκτυπώσεις για διαφημιστικά φυλλάδια, ημερολόγια, επαγγελματικές κάρτες, πανό και πολλές άλλες υπηρεσίες που αφορούν μαθητές, εταιρείες και ιδιώτες.

Η ιδιαίτερα δημιουργική ομάδα του Print Factory, μια ομάδα που σφύζει από ενέργεια και ζωντάνια, μπορεί παράλληλα να προσφέρει ευφάνταστες ιδέες για parties, βαπτίσεις, γενέθλια, photo albums, ακόμα και ευχετήριες κάρτες.


Ο στόχος των ανθρώπων του Print Factory είναι να κάνουν τους πελάτες τους ευτυχισμένους!


Οι ίδιοι, μάλιστα, συχνά λένε ότι δεν θεωρούν την εκτύπωση μια απλή υπόθεση, αλλά ένα είδος τέχνης. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο!

 



Το Σάββατο, 22 Νοεμβρίου, η δημιουργική ομάδα του Print Factory σας περιμένει στο χώρο της, για να σας παρουσιάσει από κοντά και να σας προτείνει τις καινοτόμες και πρωτότυπες ιδέες της αλλά και για να σας παρουσιάσει προτάσεις διακόσμησης για θεματικά parties και εκδηλώσεις!

Από τις 10.00 μέχρι τις 19.00 το κατάστημα θα φιλοξενεί ένα άκρως φιλικό event γνωριμίας με bits and bites και με την καλύτερη διάθεση για να βρείτε μαζί με τους ειδικούς αυτό που σας ταιριάζει σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο!

 

Print Factory

Οδός 25ης Μαρτίου 27Α, Έγκωμη, Πληρ. 22260084.

Πάρε μια δυνατή γεύση από τη δουλειά των παιδιών στο facebook page


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ