Αυτός σκότωσε τον Μπιν Λάντεν;

Article featured image
Article featured image

Toν Φεβρουάριο του 2013 το περιοδικό Esquire δημοσίευσε μία ιστορία που θα ζήλευε κάθε δημοσιογράφος. Παρουσίασε τον άνθρωπο που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ο «Shooter», κατά το ρεπορτάζ, ήταν ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων που συμμετείχε στην αποστολή, πυροβόλησε στο κεφάλι τον Μπιν Λάντεν και μετά, γυρίζοντας στην πατρίδα του, το μόνο που βρήκε ήταν μία προσφορά για δουλειά οδηγού σε φορτηγό στο Μιλγουόκι.

Λίγο αργότερα το ρεπορτάζ αυτό διαψεύστηκε από διάφορες πηγές. Μία από αυτές ήταν το CNN που προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε, να πιέσει το Esquire σε μία νέα διασταύρωση των στοιχείων. Φαίνεται, τελικά, ότι ο Μπιν Λάντεν δέχθηκε τις σφαίρες τριών ανδρών. Το περιοδικό επιμένει στην ιστορία που δημοσίευσε.

Τώρα υπάρχει συνέχεια.

Η βρετανική Daily Mail παρουσιάζει φωτογραφίες ενός άνδρα που, κατά την εφημερίδα, θα μιλήσει προσεχώς στο κανάλι Fox και θα δηλώσει ότι είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν.

Ο Ρομπ Ο' Νιλ δηλώνει θυμωμένος με τη μεταχείριση που είχε μετά την αποχώρησή του από τον στρατό και αποφάσισε να εκτεθεί δημοσίως.

Γόνος φτωχής οικογένειας, οικογενειάρχης και ο ίδιος, έμεινε 20 χρόνια στον στρατό και σκότωσε πάνω από 30 «κακούς». Αν είναι όντως αυτός, έτσι και επιζήσει θα γίνει ο νέος Αμερικανός ήρωας.

Φοβάται; «Θα φτιάξουμε έναν στόχο στην πόρτα και θα τους περιμένουμε» δηλώνει ο πατέρας του. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ