Σε μια Αλκυόνη το βραβείο [για τον φωτογραφικό διαγωνισμό του BIOforLIFE]

Article featured image
Article featured image

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου BIOforLIFE, με σκοπό την προβολή της πανίδας του νησιού και συγκεκριμένα των ζώων της Κύπρου στο φυσικό τους περιβάλλον, ανέδειξε ως μεγάλο νικητή τον Μάριο Θεοδώρου.

Ο συγκεκριμένος φωτογράφος «εγκλώβισε» στο φακό του και στη συνέχεια πόσταρε στη σελίδα Bioforlife, LIFE+ Project στο facebook, μια πανέμορφη και υπερήφανη Αλκυόνη!



Αυτή με 9 ακόμα φωτογραφίες, από τις 78 συνολικά που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό από διάφορους επαγγελματίες και μη φωτογράφους, είχαν τα περισσότερα shares και ως εκ τούτου πέρασαν στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Εκεί, η αποτελούμενη από τους 7 εκπροσώπους όλων εταίρων του έργου BIOforLIFE κριτική επιτροπή, κλήθηκε να τις αξιολογήσει και επιλέξει τελικά αυτήν που θεωρεί ως καλύτερη.

Ο μεγάλος νικητής, Μάριος Θεοδώρου, κερδίζει μια διαμονή για δύο άτομα, για δύο βράδια, στο ξενοδοχείο Sentido Cypria Bay στην Πάφο, ενώ παράλληλα σύντομα θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τη φωτογραφική του δουλειά μέσω ενός άρθρου-συνέντευξης στη CITY, όπως επίσης και μέσω μιας τηλεοπτικής φιλοξενίας στην τηλεόραση του Σίγμα!

Δείτε πιο κάτω τέσσερις ακόμα από τις φωτογραφίες που είχαν πολλά shares και ήταν στην τελική 10άδα.

 



 



 



 



ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και τις 78 φωτογραφίες που διαγωνίστηκαν.



Περισσότερες πληροφορίες και δραστηριότητες του Project μπορείς να βρεις στο site www.cyprusbiodiversity.eu αλλά και στo facebook page Bioforlife, LIFE+ Project



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ