Ρούχα out of the closet

Article featured image
Article featured image


«Κάθε ρούχο έχει τη δική του ιστορία και τη δική του διαδρομή γεμάτη συναισθήματα, εμπειρίες και αναμνήσεις. Αν έχεις ρούχα που έχουν ολοκληρώσει τη διαδρομή τους στη ντουλάπα σου δώσε τους την ευκαιρία να συνεχίσουν το ταξίδι τους.»


Κάπως έτσι λοιπόν την έχουν δει η Βαλεντίνα και η Μαρία από Λεμεσό και δημιούργησαν το «Buy my Closet», το οποίο αναλαμβάνει τη διοργάνωση fashion pop-up εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία της πόλης. Εναλλακτικά, αν έχεις κάνει ή σκοπεύεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τη ντουλάπα σου και έχεις ρούχα τα οποία δεν ξέρεις τι θα τα κάνεις, εδώ θα μάθεις που, πώς και πότε θα τα πουλήσεις.

Σύμφωνα με τις εμπνεύστριες της ιδέας, απαραίτητες προϋποθέσεις για συμμετοχή είναι τα ρούχα που θα δώσεις να είναι καθαρά, σε καλή κατάσταση, να συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας και να μπορούν να φορεθούν από γυναίκες μέχρι και 40 ετών ή/και να έχουν άποψη και μια ιστορία (π.χ.αγοράστηκαν για συγκεκριμένο λόγο, φορέθηκαν σε μια ειδική περίσταση, ή δε φορέθηκαν ποτέ και γιατί). Μάλιστα, στην περίπτωση που όντως υπάρχει μια ιδιαίτερη ιστορία πίσω από το ρούχο, αυτή θα το συνοδέψει ανώνυμα στο κρεμαστάρι.

«Αν τα ρούχα σου πουληθούν στην τιμή που έχουμε συμφωνήσει, το Buy my closet σε πληρώνει όπως επιλέξεις, αφαιρώντας την προμήθεια του, η οποία συμφωνείται κατά την παραλαβή των ρούχων σου. Σε περίπτωση, ωστόσο, που το θελήσεις, έχεις και την επιλογή να δώσεις το ποσό αυτό για φιλανθρωπικό σκοπό.»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ