IPhone 6 με τον Πούτιν... χρυσό

Article featured image
Article featured image

Η Caviar, «ντύνει» τα iPhone με χρυσό και σκαλίζει το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Συγκεκριμένα, η Caviar  είναι μια εταιρεία κοσμημάτων ρωσο-ιταλικών συμφερόντων, η οποία λάνσαρε τη σειρά «Supremo Putin II», που δεν είναι κάτι άλλο από τα νέα iPhone 6 με την κεφαλή του Ρώσου ηγέτη.

Το iPhone 6 Supremo Putin II πωλείται έναντι 3.000 ευρώ το κομμάτι. Για όσους δεν έχουν τόσα χρήματα, ας μην ανησυχούν αφού υπάρχει και πιο οικονομική έκδοση  με τιτάνιο αντί για χρυσό που ονομάζεται «Ti Supremo Putin».

Τo iPhone Ti Supremo Putin πωλείται έναντι 2.360 ευρώ το κομμάτι.

Πάντως, παρά την ασυνήθιστη διακόσμηση για κινητό τηλέφωνο η εταιρεία πιστεύει πως θα «ξεπουλήσει», αφού η πρώτη σειρά λανσαρίστηκε τον Ιούνιο του 2014, με το iPhone 5 Supremo Putin, όταν κατασκευάστηκαν μόλις 144 smartphone της Apple, έγινε ανάρπαστη μέσα σε λίγες ημέρες. Τώρα η εταιρεία προχώρησε στην κατασκευή συνολικά 299 iPhones 6 Supremo Putin II.

Ο πρόεδρος φέρεται να είναι αρνητικός με την εν λόγω καμπάνια, σύμφωνα με τη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ την περασμένη Δευτέρα. Ετσι, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την παραγωγή των «Putinphones». Αυτές οι 299 συσκευές θα είναι και οι μοναδικές που θα κυκλοφορήσουν.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ