Φρίκη: ανθρώπινο κεφάλι και πόδι στην κοιλιά καρχαρία

Article featured image
Article featured image

Πέντε ψαράδες στις Φιλιππίνες άνοιξαν την κοιλιά ενός καρχαρία - τίγρη που έπιασαν στα δίχτυα τους και βρήκαν μέσα ένα ανθρώπινο κεφάλι και ένα πόδι.



 

Το ανατριχιαστικό και φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο 48χρονος ψαράς Bodoy Gorgod  ψάρευε με την ομάδα του ανάμεσα στα νησιά Bohol και Camiguin στην θάλασσα των Φιλιππίνων.

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να υποψιαστούν πως όταν έπιασαν τον γιγάντιο καρχαρία – τίγρη θα αντίκριζαν το σοκαριστικό αυτό θέαμα.

Οι ψαράδες θεώρησαν το εύρημα τους ως «κακοτυχία» και πέταξαν τον καρχαρία πίσω στη θάλασσα, ενώ κράτησαν για ενθύμιο τα σαγόνια και τα πτερύγιά του.

Ο Gorgod έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Minda News και δήλωσε ότι ψαρεύει από 20 χρονών, αλλά είναι η πρώτη φορά που αντικρίζει μια τόσο αηδιαστική εικόνα, ενώ πρόσθεσε ότι και η μυρωδιά ήταν απαίσια.

Τα μακάβρια ευρήματα εικάζεται ότι ανήκουν σε έναν από τους δύο άντρες που αγνοούνται από την βύθιση πλοίου στην περιοχή, στις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε, το φέρι μποτ MV Maharlika έπεσε σε τροπική καταιγίδα στην περιοχή και βυθίστηκε. Εκατό επιβάτες διασώθηκαν, αλλά δύο άντρες δεν βρέθηκαν ποτέ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ