Κάνε σεξ όπου και με όποιον θέλεις [Be carefree, not careless]

Article featured image
Article featured image

Στο σεξ δεν έχει σημασία πού, με ποιόν, ή πόσο καιρό γνωρίζεστε.

H σουηδική αλυσίδα ρούχων «Weekday» δημιούργησε ένα βίντεο που προωθεί την απελευθέρωση της σεξουαλικής ζωής των ανθρώπων με μια προϋπόθεση: τη χρήση προφυλακτικού.

«Προσπαθούμε να ωθήσουμε τους ανθρώπους να σκεφτούν πέρα από τους εαυτούς τους και να τους κάνουμε να ασχοληθούν με τους ανθρώπους γύρω τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας με την RFSU (τη Σουηδική Ένωση για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση) για μια εκστρατεία πληροφόρησης για τη σημασία της χρήσης του προφυλακτικού».

«Θέλουμε να ενθαρρύνουμε μια θετική στάση απέναντι στην αγορά, τη μεταφορά και τη χρήση προφυλακτικών και το Weekday τζιν έχει την τέλεια τσέπη για να κρατάτε τα προφυλακτικά σας. Είναι καλό να είστε ανέμελοι, αλλά όχι απρόσεκτοι!»

Το μότο της καμπάνιας είναι: «Δεν έχει σημασία με ποιον θα κοιμηθείς ή πόσο καιρό γνωρίζεστε. Πρέπει να τον σεβαστείς και να τον προστατεύσεις. Εχε πάντα ένα προφυλακτικό στην 5η τσέπη σου».

Για την προώθηση της καμπάνιας, η εταιρεία συνεργάστηκε με τον Σουηδό σκηνοθέτη Christian Larson και την εταιρεία παραγωγής Standart, με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος της εκστρατείας, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα της αντισύλληψης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ