Είχε πάει στην ίδια της την κηδεία χωρίς να έχει ιδέα

Article featured image
Article featured image

Πως θα αντιδρούσες αν ξεκινούσες να πας κάπου για να συναντηθείς με ένα φίλο, αλλά παρόλα αυτά συνειδητοποιούσες πως βρίσκεσαι σε μια κηδεία; Στην κηδεία κάποιου που γνωρίζεις μάλιστα πολύ καλά…

 

Σε αυτό το εξαιρετικό βίντεο των «Go For Zero», πέντε διαφορετικοί άνθρωποι, προετοιμάστηκαν από τους φίλους τους για κάτι εντελώς απροσδόκητο. Αντί να βρεθούν για κουβέντα, ξαφνικά βρέθηκαν σε μια κηδεία, περιτριγυρισμένοι από άτομα που ήξεραν και αγαπούσαν. Και αμέσως κατάλαβαν τι «έπαιζε». Βρίσκονταν στη δική τους την κηδεία, αυτοί ήταν οι εκλιπόντες για τους οποίους έκλαιγε ο κόσμος.

Μπορείς να φανταστείς τι σημαίνει αυτό για κάποιον; Οι φίλοι και η οικογένεια πάντως ελπίζουν ότι αυτή επινόηση είναι αρκετή για να τους τρομάξει και να τους προβληματίσει.

Να πούμε ότι όλοι αυτοί δεν είναι ηθοποιοί που προσποιούνται στην κάμερα, αλλά άνθρωποι της διπλανής πόρτας που ανησυχούν για τους δικούς τους, οι οποίοι δικοί τους αντιλαμβανόμαστε πως είναι απερίσκεπτοι οδηγοί που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους αλλά και όλων των υπόλοιπων στο δρόμο.

Ίσως γνωρίζεις κι εσύ κάποιον που θα μπορούσε να κερδίσει κάτι απ’ αυτό το βίντεο. Ίσως θα μπορούσες να σώσεις κι εσύ μια ζωή.

Σημείωση: Για αγγλικούς υποτίτλους σιγουρέψου ότι έχει πατήσει το ‘CC’ στην κάτω δεξιά γωνιά του βίντεο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ