Περίεργο delivery με λείψανα βρεφών [αναζητείται ο παραλήπτης]

Article featured image
Article featured image

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν υπάλληλοι μεταφορικής εταιρείας στην Ταϊλάνδη το Σάββατο όταν μέσα σε δέμα με προορισμό τις ΗΠΑ βρήκαν ανθρώπινα λείψανα που ανήκαν κυρίως σε βρέφη.

Τα λείψανα ήταν τοποθετημένα σε δοχεία και διατηρούνταν σε διάλυμα φορμόλης. Μεταξύ άλλων βρέθηκαν ένα κεφάλι, πολλά πόδια και τμήματα δέρματος. Βρέθηκε επίσης ένα κομμάτι ανθρώπινου δέρματος που ανήκε σε ενήλικο πρόσωπο και ήταν διακοσμημένο με ένα εντυπωσιακό τατουάζ.

«Δεν προέρχονταν από ένα πτώμα μόνο και ήταν κομμένα σε μικρά κομμάτια» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Όλα τα ευρήματα έχουν σταλεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία ώστε να ελεγχθούν και να εξακριβωθεί εάν ανήκαν σε έμβρυα που προέρχονταν από αποβολές ή σε μωρά που πέθαναν μετά τη γέννησή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το δέμα ενδέχεται να προοριζόταν για κάποιον εκκεντρικό συλλέκτη ή για κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε ποιος ήταν ο παραλήπτης, ωστόσο οι τοπικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι προορισμός του ήταν το Λας Βέγκας, στη Νεβάδα.

Το 2012, στη βαλίτσα ενός Βρετανού με καταγωγή από την Ταϊβάν η αστυνομία της Ταϊλάνδης είχε βρει έξι επιχρυσωμένα έμβρυα που προορίζονταν για τελετές μαύρης μαγείας.

Σύμφωνα με ορισμένες ταϊλανδικές δοξασίες, που τις πιστεύουν και κάποιες κινεζικές κοινότητες, τα έμβρυα φέρνουν τύχη στον κάτοχό τους. Κάποιες φορές μάλιστα τα φυλούν σε ιερά, σε σπίτια, ακόμη και σε επιχειρήσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ