Εξαφανίστηκε υποψήφια του Μις Κόσμος

Article featured image
Article featured image

Λίγες ημέρες πριν διεξαχθεί ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της πιο όμορφης γυναίκας στον κόσμο (Miss World) για το 2014, εξαφανίστηκε η πρόσφατα εστεμμένη υποψήφια του διαγωνισμού Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Αλβάρο.  

Η υποψήφια του διαγωνισμού εξαφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη με την αδελφή της Σοφία Τρινιντάντ, μετά από πάρτι φίλου στο οποίο είχαν πάει. Σύμφωνα με τις αρχές η οικογένεια δήλωσε την εξαφάνισή των δύο κοριτσιών το Σάββατο.

Όπως δήλωσε στο CNN, ο Εντούαρντο Ζαμπλάχ, παραγωγός του διαγωνισμού ομορφιάς στην Ονδούρα, «τα κορίτσια τελευταία φορά εντοπίστηκαν όταν έμπαιναν σ' ενα αυτοκίνητο φεύγοντας απο ένα πάρτι».

Η 19χρονη Μις Ονδούρα είναι ανάμεσα στις 120 διαγωνιζόμενες για τη διεκδίκηση του στέμματος της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο.  

Η αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε 4 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και ο φίλος της αδελφής του μοντέλου. «Τέσσερις άνθρωποι έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται. Μεταξύ αυτών ο διοργανωτής του πάρτι και ο φίλος της Σοφία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Αστυνομίας. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ