Μειώστε στρες και αυξήστε λίμπιντο με χυμό βατράχου

Article featured image
Article featured image

Η λύση για το στρες, το άσθμα και τη μειωμένη λίμπιντο βρίσκεται στους πολτοποιημένους βατράχους, σύμφωνα με κάποιους κατοίκους των Άνδεων στο Περού και στη Βολιβία. 



Δυστυχώς δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν οποιαδήποτε ιατρικά οφέλη από το χυμό βατράχου. Και οι βάτραχοι που χρησιμοποιούν οι Περουβιανοί είναι του είδους Telmatobius coleus.

Το είδος αυτό ζει στην απομακρυσμένη λίμνη Τικιτάκα, και βρίσκεται στη λίστα με τα απειλούμενα είδη της Διεθνούς Ένωσης για τη διατήρηση της φύσης.  

Οι βάτραχοι είναι το κύριο συστατικό σε ένα μίγμα που κάποιοι κάτοικοι του Περού και της Βολιβίας πιστεύουν ότι μπορεί να θεραπεύσει το άσθμα, την βρογχίτιδα, τη νωθρότητα, το στρες, την αναιμία, τα αναπνευστικά προβλήματα, μερικές φορές την φυματίωση και τη μειωμένη λίμπιντο.

Οι πωλητές διατηρούν τους βατράχους ζωντανούς σε ενυδρεία και μετά την παραγγελία τους σκοτώνουν με ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Στη συνέχεια αφαιρούν το δέρμα και βάζουν τον βάτραχο στο μπλέντερ μαζί με καρότα, με maca, έναν βολβό του Περού, και μέλι. Ο χυμός που προκύπτει έχει ανοιχτό πράσινο χρώμα και προσφέρεται σε ποτήρια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ