Στα «5 Όγδοα Αλλιώς» διασκεδάζουν αλλιώς [και ειδικά τον τελευταίο χρόνο]

Article featured image
Article featured image

Τι κι αν βρίσκεται εκεί για 22 ολόκληρα χρόνια; Αν έχεις πάει στην ταβέρνα «5 Όγδοα Αλλιώς» τους τελευταίους 12 μήνες ξέρεις πως κάτι πολύ καλό συμβαίνει εκεί, εντελώς διαφορετικό από αυτό που προσέφερε το μαγαζί όλα αυτά τα χρόνια.

 

Μυσταγωγική ατμόσφαιρα, πολύ ζεστός φωτισμός, εξαιρετικό φαγητό σε στυλ… ελληνικό όπου τα μεζεδάκια έχουν την τιμητική τους και διασκέδαση όπως μόνο ο Πανίκος Χαραλάμπους και η οικογένειά του (όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει τους συνεργάτες τους) ξέρουν πολύ καλά να προσφέρουν.

Κάπως έτσι λοιπόν είναι πλέον τα πράγματα στα «5 Όγδοα Αλλιώς», όπου αυτές τις μέρες έσβησαν το πρώτο τους κεράκι… μετά τη ριζική ανακαίνισή!

Στην παρουσία των καλύτερων πελατών και συνεργατών της, σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα, η ταβέρνα ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη που της δείχνει όλα αυτά τα χρόνια.

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου για την ανακαίνιση υπήρξε θετική, πέρα από κάθε προσδοκία, οπότε όλα δείχνουν πως η ταβέρνα «5 Όγδοα Αλλιώς» θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ