Ουγγαρέζα η καλλονή στις «καυτές» σκηνές του Παπακαλιάτη

Article featured image
Article featured image

Πριν από λίγες μέρες ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του Παπακαλιάτη και κατόπιν σε ολόκληρο το διαδίκτυο -αλίμονο-, οι «καυτές» σκηνές από τη νέα του ταινία, με πιθανολογούμενο τίτλο «Ω γλυκύ μου έαρ».

 



 

Και τότε προέκυψε το μεγάλο ερώτημα: Ποια είναι αυτή η κοπελιά, η ξανθιά καλλονή, με την οποία ο Χριστόφορος κάνει αυτό που πρέπει για να δοαφημίσει όσο καλύτερα μπορεί την ταινία του;

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Η γεννημένη στη Βουδαπέστη το 1979, 34χρονη σήμερα Αντρέα Όσβαρτ, πριν στραφεί στον κινηματογράφο είχε ξεκινήσει την καριέρα της από το μόντελινγκ.

Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 16 της και λίγα χρόνια αργότερα στράφηκε στην υποκριτική, ενώ, όπως αναφέρει η Wikipedia, ο πρώτος της ρόλος έμελλε να είναι σε μια κινηματογραφική επιτυχία.

Η εντυπωσιακή Αντρέα είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Spy Game», στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπραντ Πιτ.

 



Έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες τόσο στις ΗΠΑ και τον Καναδά όσο και στη χώρα της, ενώ, άφησε το στίγμα της στην καναδέζικη τηλεόραση με την εμφάνισή της στη σειρά «Transporter», μια διασκευή της ομώνυμης επιτυχίας στην οποία παίζει ο Τζέισον Στάθαμ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ