Η κυπριακή ατάκα φοριέται πολύ

Article featured image
Article featured image

Την ίδια ώρα που εσύ κοροϊδεύεις την θεία σου απ’ το χωριό στο άκουσμα λέξεων όπως «Κκόφλεξ» και «Τσίσπερκετ», κάποιος άλλος σκέφτηκε να κάνει επιχείρηση αυτή σου την κακή συνήθεια.

 

Και στην προκειμένη περίπτωση, ο πολύ ταλαντούχος Κύπριος street artist που βρίσκεται πίσω από τη φίρμα Romeotees, δεν είναι μόνο τις λέξεις που συνηθίσαμε να λέμε λάθος που «καπηλεύτηκε», αλλά και πολλές από τις «άσιλα» κυπριακές ατάκες που όλοι χρησιμοποιούμε σε γερές δόσεις στην καθημερινότητά μας.

Με τα πιο κουλ ντιζάιν που μπορείς να φανταστείς και ατάκες που άφησαν -και αφήνουν- ιστορία στον τόπο μας, τα Romeotees που δημιουργήθηκαν το 2007 πραγματεύονται με χιούμορ την κυπριακή πραγματικότητα.

«Εξξίκκο σου», «Σικκιμέ», «Σαν την Κύπρο εν έσιει», «λάμν’Αρώτα», «Αν ήταν η αζούλα πούζα είσιεν να πουζιάσει ούλλος ο κόσμος» και άλλα πολλά που θα βρεις με ένα κλικ στο online store www.romeotees.com αλλά και στο facebook.

Διάλεξε σχέδιο και στυλ και παράγγειλε αυτή ή αυτές που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις ή να γελάσεις δυνατά. Ότι κι αν πάρεις πάντως, σίγουρα θα γίνεις το θέμα συζήτησης στην παρέα, θα κάνεις κι άλλους να γελάσουν, ενώ όντας διαφημίζεις και τον τόπο σου.

Τώρα, μάλιστα, που έρχονται γιορτές, ένα τέτοιο t-shirt είναι δώρο ανεκτίμητο για κάποιο πρόσωπο που αγαπάς.

Στη συλλογή συμπεριλαμβάνονται βρεφικά φορμάκια, τσάντες και άλλα.

Πάρε μια πρώτη γεύση για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ