Για πού το ‘βαλε ο Καραμανλής τζούνιορ;

Article featured image
Article featured image

Ο «Κώστας Καραμανλής τζούνιορ», ή «Κώστας Καραμανλής ο Τρίτος» όπως πολλοί τον αποκαλούν, φαίνεται να ‘ναι έτοιμος να ακολουθήσει τα χνάρια των υπόλοιπων… Καραμανλήδων.  

Ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, πρώην υπουργού και αδελφού του ιδρυτή της ΝΔ, επισκέπτεται όλο και πιο συχνά τις Σέρρες το τελευταίο διάστημα, έχοντας συχνές επαφές με κομματικούς παράγοντες και άλλους φορείς.

Σε πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησαν πρόεδροι των ελληνικών επιμελητηρίων της Ελλάδας στις Σέρρες [η οποία πραγματοποιήθηκε στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Καραμανλή] με την ευκαιρία της συνάντησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, ο Κώστας έκανε έντονη την παρουσία του εκεί.

Μάλιστα, όταν ο πατέρας του ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα δεν απάντησε κι υπέδειξε, off the record, στους δημοσιογράφους πως «γι' αυτά θα ρωτήσετε τον Κώστα».

Απ’ ότι φαίνεται και σύμφωνα με σχετικό άρθρο της εφημερίδας Έθνος, ο… βενιαμίν της πολιτικής οικογένειας, προτίθεται να μπει δυναμικά στην πολιτική αρένα, τιμώντας το επίθετό του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ