H Apple κοκκινίζει και μαζεύει λεφτά για το Aids

Article featured image
Article featured image

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Aids που πλησιάζει (1η  Δεκεμβρίου), η Apple συγκεντρώνει χρήματα για να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση του ιού. 

 

Αρχής γενομένης από την εβδομάδα που διανύουμε και έως τις 7 Δεκεμβρίου, μια σειρά από πρόσθετα περιεχόμενα και updates για δημοφιλείς εφαρμογές είναι διαθέσιμα για «in- app» αγορές, υπό την γενική ονομασία «Apps for RED».

To περιεχόμενο αφορά 25 δημοφιλείς εφαρμογές, μεταξύ των οποίων είναι οι: Garageband, Clear,Monument Valley, FarmVille 2,Angry Birds, Threes, Paper, Cut the Rope, FIFA 15, Rayman Fiesta Run κ.ά, τα logos των οποίων είναι όλα σε κόκκινο χρώμα.

Όσα χρήματα συγκεντρωθούν από την RED καμπάνια θα διατεθούν για την καταπολέμηση του AIDS, της ελονοσίας και της φυματίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καμπάνια δεν θα περιοριστεί στον τομέα των εφαρμογών καθώς η Apple θα διαθέσει ένα μέρος από τα έσοδα από τις συσκευές που θα πωληθούν στις Η.Π.Α την περίοδο 27/11 (Black Friday) με 1/12, παγκόσμια ημέρα για την καταπολέμηση του AIDS, η οποία φέτος συμπίπτει με την «Cyber Monday».

Tην ημέρα της Black Friday, η Αpple θα προσφέρει στους Αμερικανούς καταναλωτές μια RED δωροκάρτα με διαθέσιμο περιεχόμενο για αγορές από το iTunes store, μαζί με την αγορά νέων συσκευών της.

Aν και η Apple δεν έχει διευκρινίσει το ποσοστό το οποίο θα διαθέσει επί των συνολικών πωλήσεων των συσκευών της, στέλεχος της εταιρείας δήλωσε πως μία και μόνο αγορά ενός iMac θα εξασφαλίσει την θεραπεία ενός οροθετικού ατόμου για τέσσερις μήνες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ