Η ομιλία Βέργα όπως θα έπρεπε να είναι

Article featured image
Article featured image

Πολύ ωραία τα είπε ο Σάββας Βέργας. Μια χαρά τα έγραψε και μια χαρά τα διάβασε στην 4λεπτη ομιλία του με σκοπό να επικοινωνήσει το μήνυμα ότι «Παραίτηση ίσον ενοχή».

Ωραία και η ανθοδέσμη με τα ολόφρεσκα κόκκινα και κίτρινα τριαντάφυλλα -θα την ζήλευε ο κάθε wedding planner που σέβεται τον εαυτό του-, ενώ και η τοποθέτηση 10 μικροφώνων και άλλων τόσων «κασετοφωνακίων» μπροστά από τον ομιλητή έκανε ακόμα και τη διάσκεψη τύπου του Λουίς Ενρίκε στο ΓΣΠ να μοιάζει ασήμαντη.

Έχουμε όμως μια παρατήρηση να κάνουμε. Κάνεις που κάνεις τον κόπο, δεν βάζεις και μια ωραία μουσική υπόκρουση, ένα μουσικό χαλί, έστω ένα ηχητικό installation για να το «πουλήσεις» ακόμα καλύτερα.

Και ειδικά μετά την έκταση που πήρε η νέα υπόθεση που διερευνά ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης. Αναφερόμαστε σε αυτό με την κατασκευή γηπέδου τένις στην προέκταση της αυλής του σπιτιού του, σε χώρο που, σύμφωνα με τα πολεοδομικά σχέδια, θα έπρεπε να υπάρχει χώρος πρασίνου και δημόσια πλατεία, αλλά και στην είσοδο που φτιάχτηκε έτσι, για να έχει άμεση πρόσβαση με μοναδικό σκοπό να αποφορτίζεται μετά την δουλειά…

Μπορεί ο Δήμαρχος να μην έχει αρκετό χιούμορ, τόσο που θα τον έκανε να σκεφτεί να χρησιμοποιήσει προς όφελός του όλα αυτά που -δίκαια ή άδικα- του καταλογίζουν, σκέφτηκαν όμως να το κάνουν κάποιοι άλλοι για λογαριασμό του. Και το όλο αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο. Δες το και πες, δεν είναι;

Τα Ξεροτήανα Πάφου παρουσιάζουν την ομιλία Βέργα όπως θα έπρεπε να είναι.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ