Σεξομολογήσεις #101: Κολλημένος με μια κοπέλα, εδώ και χρόνια

Article featured image
Article featured image

Tipster μου γεια! Εν επερίμενα ποτέ ότι θα σου έγραφα, για τον απλούστατο λόγο ότι προτιμώ να αναλύω τζιαι να λύω τα προβλήματα μόνος μου. Επειδή είμαι πολλά πελλούης τζιαι εβαρέθηκα τούντην κατάσταση, τζιαι δεν ξέρω τι να κάμω, θέλω την άποψή σου, σε παρακαλώ. Είμαι κολλημένος με μια, εδώ και χρόνια. Εν είχα ποτέ όμως την δύναμη να της πω ακριβώς πως νοιώθω. Έχασα την ευκαιρία μου όταν εκάμναμε παρέα πιο παλιά. Όχι τώρα γιατί εν εκτός Κύπρου για σπουδές. Βλέπω την μόνο όταν έρτει Κύπρο στες γιορτές και το καλοκαίρι. Το θέμα μου εν ότι εν τόσο μακριά που μένα τζιαι πάλε ε μπορώ να την ξιχάσω. Βασικά ερωτεύκουμε την τζιαι παραπάνω. Σκέφτουμε την τζιαι κρούζω μέσα μου. Νοιώθω την τόσο πολλά που έμμε κόφτει αν ε με άλλον, αρκεί να εν καλά τζιαι να εν εντάξη κοπέλα. Αλλά έλα που ε μπορώ να δω άλλη εκτός που κείνη. Νοιώθω ότι εν η κοπέλα που ήθελα πάντα στην ζωή μου. She is the one που λαλούμε. Εδοκίμασα πολλές φορές να την ξεχάσω αλλά εν τα καταφέρνω. Σκέφτουμαι την συνέχεια. Όταν την βλέπω νοιώθω ότι τζιαι εγώ αρέσκω της. Βλέπω το. Θέλω πολλά να τις τα πω επιτέλους αλλά εν βρίσκω την ευκαιρία. Σίουρα όχι που μηνύματα πάντως. Απλώς εν τυχαίνει να έχω μια προσωπική στιγμή μαζί της. Τι με συνβουλεύκεις να κάμω; Πώς να της το πω; Ή τι άλλο μπορώ να κάμω; Btw no need to post it.

Ευχαριστώ

 

Ούφου, όταν μου τα λέτε έτσι μισοδότζι τζιαι εν ημπόρω να καταλάβω τι γίνεται, φακάτε μου κέντρο. Δηλαδής η κοπέλα σπουδάζει στο εξωτερικό, όπως λέμε Ελλάδα, ή στο εξωτερικό όπως λέμε Σαν Φρατζίσκο; Έχει σημασία. Γιατί αν μένει Πατήσια αγαπημένε μου, να κλείσεις ένα εισιτήριο και να πας να τη βρεις να της πεις το ποίημα.

Μετά μου γράφεις ότι εν σε κόφτει αν είναι με άλλον. Κόφτει με εμένα γιατί αν είναι με άλλον αλλά βλέπεις πως και σε εκείνη αρέσεις, υπάρχει ίντριγκα.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως με τις πληροφορίες που μου δίνετε δεν μπορώ να φκάλω ανάλλοον και θα με φκάλετε στη μούτη του σιπέτου αν πω και καμιά μαλακία.

Κοίταξε, για να κόβουμε δρόμο, καθώς πολύ καιρό υποφέρεις και δεν πρόκειται να επιτρέψω να παιδεύεσαι για πολύ ακόμη. Η γνώμη μου είναι πως θα πρέπει διακριτικά μεν, αλλά με επιμονή και συνέχεια, να καλλιεργήσεις επικοινωνία με την κορούδα. Να της στέλνεις μήνυμα, να σου λέει τα νέα της, τις εργασίες που έχει να κάνει, να της λες και εσύ τα δικά σου. Να μην της την αντινάξεις από το messenger αλλά να την προετοιμάσεις πως υπάρχει ενδιαφέρον.

Θα έρθει τα Χριστούγεννα ή όχι; Αν έρθει λοιπόν, και αφού κάνατε παρέα παλιότερα, καλό θα ήταν να βγείτε, να τα πείτε και να της κάνεις την αποκάλυψη. Δεν είναι ντροπή να ενδιαφέρεσαι για κάποιον. Πισκάλα της λοιπόν το χαμπέρι και αν μείνει βουνάρι ή όχι θα δείξει πόσο πολύ αρέσκεις της και εσύ. Τόσο απλά. Αν πάλι δεν έρθει και προτιμήσει να μείνει στα ζεστά της, στείλε της ένα δώρο, μια κουβέρτα να την κρατάει ζεστή μέχρι να νοιώσει τη θέρμη της αγκαλιά σου και τα λοιπά τσίζι, που όμως όταν είσαι στην αλλοδαπή τα εκτιμάς -αν δεν έχεις γκόμενο.

Γενικώς, δεν καταλαβαίνω γιατί να πεις τι αισθάνεσαι μονοφατσιά, μπαμ και κάτω. Τι σε κρατάει πίσω το ότι μπορεί να φας χυλόπιτα; Μπορεί όμως και να βουτηχτείς στο μέλι. Παρά το 50-50, επιλέγεις το 100% μαράζι; Τι να πω;

 

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ