Τι έχει να μας δώσει πάλι η συμπαθητική γιαγιά;

Article featured image
Article featured image

Η ΜΤΝ και φέτος τις γιορτές κάνει θαύματα με την πιο ολοκληρωμένη Χριστουγεννιάτικη προσφορά.

 

Δίνει 600 ευρώ συνολική έκπτωση σε όλους τους νέους συνδρομητές που θα μεταφέρουν τον αριθμό τους σε 24μηνο πλάνο ΜΤΝ Smart Unlimited, για να πάρουν: smartphone χωρίς σεντ αρχικά, ΔΩΡΟ το νέο tablet Prestigio Multipad Color 8.0 3G, αξίας €189 ΚΑΙ χαμηλότερο μηνιαίο πάγιο!

Γιόρτασε και εσύ τα φετινά Χριστούγεννα με την ΜΤΝ, διαλέγοντας ένα από τα πιο δημοφιλή smartphone της αγοράς αυτή τη στιγμή όπως τα iPhone 6, Samsung Note 4, LG G3, Samsung S5, Moto G, Samsung Grand Neo, Sony Xperia M2 ή LG L90 και επιπρόσθετα, πάρε  το νέο tablet Prestigio Multipad Color ως Χριστουγεννιάτικο δώρο. Και όλα αυτά, με χαμηλότερο μηνιαίο πάγιο!

Χριστουγεννιάτικες προσφορές είναι επίσης διαθέσιμες σε όσους μεταφέρουν τον αριθμό τους σε 24μηνο πλάνο MTN Smart S, M ή L, καθώς και σε υφιστάμενους συνδρομητές της ΜΤΝ που επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με οποιοδήποτε πλάνο ΜΤΝ Smart.

Και αυτά τα Χριστούγεννα είναι ΜΤΝ!

 

 

Σχετικά με την ΜΤΝ

Η ΜΤΝ Κύπρου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου. Διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σημείων πώλησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας από οποιαδήποτε άλλη εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο με 18 ΜΤΝ Stores. Είναι μέλος του πολυεθνικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου εταιριών MTN Group, που λειτουργεί σε 22 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, και Αφρική και εξυπηρετεί περισσότερα από 200 εκατομμύρια καταναλωτές.

Η ΜΤΝ πρωταγωνιστεί στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Κύπρου, τόσο μέσω των 400 εργαζομένων της, όσο και ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, με δεκάδες προγράμματα στους τομείς του αθλητισμού, της παιδείας, της υγείας και του πολιτισμού. Η ΜΤΝ είναι υπερήφανος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ