Gala dinner για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία

Article featured image
Article featured image

Ο  όμιλος Rotaract Limassol Amathusia σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ελπίδα, διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Δείπνο Gala.

 

Η εκδήλωση που θα τελέσει υπό την αιγίδα της αξιότιμης Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, θα λάβει χώρα την παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στις 20.00 στο Poseidonia Beach Hotel στην Λεμεσό.

Σκοπός της εκδήλωσης, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του μη κερδοσκοπικού ομίλου, Rotaract Limassol Amathusia, είναι η ενίσχυση του φιλανθρωπικού Ιδρύματος «ΕΛΠΙΔΑ».

Η εκδήλωση που φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός, θα ξεκινήσει με δεξίωση κατά την οποία θα προσφερθούν ποτά στους παρευρισκομένους. 

Θα ακολουθήσει πλούσιο δείπνο μπουφέ υπό τους ήχους μουσικής jazz, σε μια λαμπερή Χριστουγεννιάτικη και άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Θα κληρωθούν επίσης δώρα από χορηγούς και υποστηρικτές.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ελπίδα» ιδρύθηκε το 1991, από γιατρούς, νοσηλευτές, γονείς, επιστήμονες και φίλους παιδιών που πάσχουν από τις σοβαρές αυτές ασθένειες. Η αποστολή του Ιδρύματος είναι η παροχή  βοήθειας με κάθε δυνατό τρόπο προς το λευχαιμικό ή καρκινοπαθές παιδί.

Τιμή εισόδου: €30 (περιλαμβάνονται: ποτό κατά την άφιξη, πλούσιο δείπνο τύπου “international buffet”, απεριόριστο τοπικό ποτό και συνεισφορά στο Ίδρυμα Ελπίδα).

Για Πληροφορίες και Κρατήσεις στο 99849974, 99768320, 99558945, 99491798. Email: amathusiarac@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.facebook.com/AmathusiaRAC και www.rotaractcyprus.org/limassol-amathusia/  

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ