ΜΠΛΕ Unplugged [αύριο στο Aloft]

Article featured image
Article featured image


Ένα πρωτότυπο γκρουπ, για τα δεδομένα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, που κατάφερε να συνδυάσει στοιχεία της ποπ-ροκ μουσικής, με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ, σημειώνοντας αξιοπρόσεκτη εμπορική επιτυχία, οι Μπλε, επιστρέφει στο νησί μας για μια εμφάνιση.

 

Οι Μπλε σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένουν μια απ’ τις καλύτερες live μπάντες της Ελλάδας. Μάλιστα το 2014 παρουσιάζουν για πρώτη φορά και την unplugged εκδοχή των τραγουδιών “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”... και πολλών άλλων από τα 6 albums που έχουν κυκλοφορήσει από το 1996 εώς σήμερα. Αυτό θα παρουσιάσουν και στην Κύπρο. Και αυτό δεν χάνεται με τίποτα.

Γι' αυτό ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά την Τζώρτζια να ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο τις γνωστές επιτυχίες των ΜΠΛΕ μαζί με τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα και τον Γιώργο Παπαποστόλου (συνθέτη του συγκροτήματος) στα πνευστά, σε μια ιδιαίτερη unplugged συναυλία. Supported by Billis.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου, Aloft Music Bar, Αγία Νάπα, 22.30. Ώρα Πληροφορίες 99 637831.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ