Νίκη τίτλου για ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Στις εξετάσεις για τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη πήρε άριστα σημειώνοντας σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης με σκορ 2-1 που του έδωσε αέρα +5 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Ο Δικέφαλος του βορρά άλωσε το φρούριο του Ολυμπιακού, το οποίο ήταν απόρθητο για τη φετινή σαιζόν, με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, αλλά και ισάριθμες νίκες στα τελευταία πέντε ματς στο Champions League με Μπενφίκα (1-0), Άντερλεχτ (3-1), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0), Ατλέτικο Μαδίτης (3-2) και Γιουβέντους (1-0).

Τα γκολ και οι ευκαιρίες

Ο ΠΑΟΚ χτύπησε σε οργανωμένη επίθεση στο 43΄. Ο Σαλπιγγίδης τροφοδότησε τον Σκόνδρα ο οποίος έβγαλε σέντρα, ο Περέιρα δεν μπόρεσε να κάνει σουτ και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κλάους Αθανασιάδης (6 γκολ) από κοντά έκανε το 0-1.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Σε κόρνερ του Ντομίνγκες , ο Φουστέρ με βολίδα με το αριστερό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γλύκο (1-1). Στη φάση αυτή ο Μιλιβόγεβιτς προσπάθησε να περάσει πάνω από τον πεσμένο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Γλύκο και τον τραυμάτισε με το πόδι του. Ο Γλύκος με το σφύριγμα της λήξης του Α΄ ημιχρόνου έτρεξε στη φυσούνα για να ζητήσει προφανώς το λόγο από τον Μιλιβόγεβιτς.

Στο Β΄ ημίχρονο ψυχρολουσία στο Γ. Καραϊσκάκης. Από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού ο Φακούντο Περέιρα βρέθηκε σε θέση βολής και με αριστερό βολέ νίκησε τον Ρομπέρτο (1-2) στο 47΄. Εκπλητικό γκολ από τον αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα με τους Φουστέρ (69΄), Αυλωνίτη (74΄), Κασάμι (80΄) χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κακώς υποδείχτηκαν οφσάιντ οι Ντομίνγκες (έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 84΄) και Τζανδάρης (έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις του ματς).

 


[πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ