Mυστήριο με κύκνο που έπεσε από τον ουρανό και διέλυσε αυτοκίνητο

Article featured image
Article featured image

Μπροστά σε ένα θέαμα που θα εκνεύριζε τον καθένα, αλλά και θα τον εξέπληττε βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής Τι Μπάρας στη Βρετανία.

 

Το αυτοκίνητό της φίλης του είχε καταστραφεί από ένα κύκνο που είχε πέσει από τον ουρανό και ο οποίος κείτονταν δίπλα σε αυτό, νεκρός.

Κανείς, μέχρι στιγμής δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει το πώς ο συγκεκριμένος κύκνος έπεσε από τον ουρανό, πάντως τα σενάρια είναι δύο: Ή ο κύκνος ενώ πετούσε κάτι έπαθε και έπεσε ή κάποιος τον πέταξε πάνω στο παμπρίζ του αυτοκινήτου.

Ο καθηγητής πανεπιστημίου Κρις Πέρινς ανέφερε ότι το ατύχημα με τον κύκνο είναι ένα μυστήριο και ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ότι το πουλί απλά εξαντλήθηκε.

Προέβαλλε, όμως και ένα άλλο σενάριο που κατά πολλούς δεν μοιάζει απίθανο. O κύκνος πιθανότατα να πέρασε το βρεγμένο δρόμο για ποτάμι... «Ειδικά την αυγή και το σούρουπο είναι πολύ πιθανό να περάσουν ένα βρεγμένο δρόμο -που λάμπει εκείνη την ώρα- με ποτάμι και να επιχειρήσουν να προσγειωθούν σε αυτό, με αποτελέσματα σαν και αυτό που είδαμε σήμερα. Όταν θα το κατάλαβε, θα ήταν πολύ αργά, καθώς τα πουλιά έχουν πολύ μικρή δυνατότητα ελιγμών».

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ