H νέα φάρσα στο facebook είναι πολύ ψαρωτική

Article featured image
Article featured image

Μπορεί και να σου κόψει την ανάσα.



Αν δεις μια ανάρτηση όπου ένας φίλος σου δηλώνει ότι εγκαταλείπει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας ενός ατόμου μη μασήσεις. Ο λόγος είναι απλός. Πρόκειται για φάρσα.



Διότι όπως είναι φυσικό, όταν βλέπεις ότι ο διαδικτυακός σου φίλος υποδεικνύει ποιός είναι ο άνθρωπος εξαιτίας του οποίου αναγκάζεται να εγκαταλείψει το facebook, εσύ θα πατήσεις το link. Σε τρώει η περιέργια. Όμως αυτό που θα διαπιστώσεις είναι ότι πρόκειται για εσένα, καθώς το link οδηγεί στο προφίλ σου.



Οπότε εκεί τα χρειάζεσαι. Μένεις για λίγα δευτερόλεπτα, κι αν δεν είσαι υποψιασμένος ξεκινάς τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ζητώντας το λόγο, αφού δεν έχεις κάνει κάτι. Ειδικά όταν πρόκειται για άτομο που γνωρίζεις μόνο διαδικτυακά, και το οποίο νιώθεις ότι σε αδικεί εκείνη την ώρα, αφού όντως δεν έχεις κάνει κάτι.



Στην ουσία όμως όποιος και να πατήσει το λινκ θα οδηγηθεί στο δικό του προφίλ, κι αυτό θα το διαπιστώσεις αν δεις τα υπόλοιπα σχόλια κάτω από την ανάρτηση. Θα ανακουφιστείς, θα βρίσεις και λίγο και μετά θα σκεφτείς να βάλεις κι εσύ αυτή την ανάρτηση στο προφίλ σου, γιατί έχει πλάκα.



Μην το κάνεις όμως είναι πολύ ζόρικη. Σκέψου πόσο πολύ μπορεί να ανεβάσεις την πίεση στον φίλο σου που θα την δει. Κι επίσης είναι λίγο κακόγουστη.



Πάντως το λινκ είναι αυτό: http://www.fb.com/profile.php και η ανάρτηση είναι έτσι:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ