Πάρτι στο Zoo με τον Gareth Emery

Article featured image
Article featured image

O γνωστός Βρετανός DJ και παραγωγός Gareth Emery έρχεται στο πρωτευουσιάνικο Zoo club, για ένα απογειωτικό βράδυ... τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου. 

Εξάλλου στην Κύπρο δεν έρχεται για πρώτη φορά, αφού από το 2010 και έπειτα, κάθε καλοκαίρι βρίσκεται πίσω από τα decks του «Guaba beach bar», όπου μάλιστα και αποθεώνεται. Ως εκ τούτου και ο ίδιος έχει μια εξοικείωση με την «τρέλα» των Κυπρίων clubbers.

Το τελευταίο του άλμπουμ «Drive» έχει εδώ και λίγο καιρό μπει στα ράφια των δισκοπωλείων και στα ψηφιακά music stores με τον ίδιο να είναι πολύ περήφανος για αυτή τη δουλειά. «Ήταν για μένα ένα φανταστικό ταξίδι» λέει, και μιλάμε κυριολεκτικά για ένα ταξίδι, αφού η έμπνευσή του προήλθε μετά από ένα cross country road trip με τη γυναίκα του, στο διάσημο Route66 των Ηνωμένων Πολιτειών. «Δεν είχαμε μουσική μαζί μας, ούτε CDs, οπότε καθώς ακούγαμε ηλεκτρονική μουσική στο ραδιόφωνο, φανταζόμουν τη μουσική που θα ήθελα να ακούω», με αποτέλεσμα ένα εξαιρετικό άλμπουμ, το δεύτερό του, για το οποίο συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Christina Novelli, με την οποία ξανασυνεργάστηκε το 2012 στο θρυλικό «Concrete Angel», οι Krewella κ.ά. ενώ κυκλοφόρησε κάτω από το δικό του label, την «Garuda».

Μάθε περισσότερα στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ