Μας ταξιδεύει σε «Λιμάνια ξένα» με «Φτερωτές Κιθάρες»

Article featured image
Article featured image

O Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται στην Κύπρο για να μας ταξιδέψει σε «Λιμάνια ξένα», σε μια συναυλία εφ' όλης της ύλης, όπου με βασικό άξονα τον ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας παντρεύει το παρελθόν με το σήμερα της ελληνικής τραγουδοποιίας.

 

Στις εμφανίσεις του στην Κύπρο, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στη Λεμεσό, στην Έντεχνη Ροκ Σκηνή Στο Πέραμα και στη Λευκωσία στη Διαχρονική Μουσική Σκηνή, ο Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά που έχει ακριβώς αυτό τον τίτλο, «Λιμάνια ξένα» και ο οποίος αποτελεί αφιέρωμα στα τραγούδια των προγόνων και των δασκάλων του και ταυτόχρονα ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο του όργανο, την κιθάρα.

Μάλιστα σημείωσε ότι στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, το 9μελές σχήμα της Διαχρονικής θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και το δικό του μουσικό σχήμα, Φτερωτές Κιθάρες. Δηλαδή η αρχή θα γίνει με Πορτοκάλογλου, ο οποίος θα ανέβει στη σκηνή στις 22.00, ενώ με την ολοκλήρωση της συναυλίας του καλλιτέχνη τη σκυτάλη θα πάρει το σχήμα της Διαχρονικής που θα πραγματοποιήσει κανονικά και με ακόμη μεγαλύτερο κέφι την καθιερωμένη του εμφάνιση της Παρασκευής.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 21.30. Εισιτήρια: €15. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 25373763.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, 22.00. Εισιτήρια: €20. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 99783455 & στο Facebook.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ