Το γκολ που δεν μέτρησε ποτέ [αδικία στο Γιουρόπα Λιγκ]

Article featured image
Article featured image

Το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι η πρώτη δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ίσως δεν είναι ούτε ανάμεσα στις πρώτες 50. Είχε μια μοναδική ευκαιρία να στείλει για πρώτη φορά στην ιστορία του, ομάδα σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκού θεσμού. Ωστόσο το κανονικότατο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις απέναντι στην Ίντερ, δεν μέτρησε ποτέ!

Η Καραμπάγκ πάλευε για την πρόκρισή της στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου υποδέχτηκε την Ιντερ, η οποία ούσα αδιάφορη αφού είχε εξασφαλίσει την πρόκριση, ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν με τη 2η ομάδα. Το ματς κυλούσε στο 0-0 με την Κάραμπαγκ να θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί εις βάρος της Ντιεπρ, που την ίδια ώρα υποδεχόταν την Σ.Ετιέν.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τζορτζ σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο, ξεγέλασε τον γκολκίπερ και κατέληξε στα δίχτυα της Ίντερ. Οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, οι φιλοξενούμενοι τα έβαλαν με την τύχη τους και ο διαιτητής ξεκίνησε για τη σέντρα. Ξαφνικά όμως είδε τη σημαία του βοηθού του σηκωμένη. Σάστισε για λίγο και αναγκάστηκε να καταλογίσει οφσάιντ. Μόνο που αυτό το ανακάλυψε μόνο ο βοηθός, στερώντας από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν μια ιστορική νίκη.

 

 

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ