Ο πιο διάσημος πιτσαδόρος του κόσμου

Article featured image
Article featured image

Θεωρείται πλέον ο πιο διάσημος πιτσαδόρος του κόσμου. Ο αρμενικής καταγωγής Edgar Martirosyan δουλεύει σε μια πιτσαρία – οικογενειακή επιχείρηση – στο Λος Άντζελες.

Στις 2 Μαρτίου, του ζήτησαν να παραδώσει 3 πίτσες στο Dolby Theater στο Χόλιγουντ, λέγοντάς του ότι προορίζεται για ομάδα σεναριογράφων που βρίσκεται στο κτίριο. Όταν έφτασε στο Dolby, η ομάδα ασφαλείας του ζήτησε να περιμένει, με τις πίτσες ανά χείρας. Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια της τελετής των βραβείων Όσκαρ, Ellen DeGeneres τον οδήγησε επί σκηνής, όπου ο Martirosyan, αμήχανα και αρκούντως χαριτωμένα, απηύθυνε ένα ντροπαλό «γεια» στους χιλιάδες σταρ και άλλους συντελεστές της βιομηχανίας του θεάματος που παρακολουθούσαν από κάτω, ανίκανοι να πιστέψουν στα μάτια της.

Η πάντα άνετη De Generes κατέβηκε μαζί του στον διάδρομο ανάμεσα στις πρώτες θέσεις του θεάτρου, όπου και άρχισε να μοιράζει δεξιά-αριστέρα κομμάτια. Μεταξύ αυτών που επωφελήθηκαν και καθόλου δεν τους πείραξε να τσιμπήσουν, ο Brad Pitt, η Angelina Jolie, ο Harrison Ford, η Julia Roberts (που ο Martirosyan παραδέχθηκε πως είναι η αγαπημένη του ηθοποιός), ο Jared Leto, η Meryl Streep, ο Kevin Spacey, που άρπαξε ολόκληρο το ένα κουτί, η έγκυος Kerry Washington και πολλοί άλλοι. Ο Leonardo Di Caprio, πάντως, αρνήθηκε να φάει.

Το τέλειο αποκορύφωμα του πιο αξιομνημόνευτου στιγμιότυπου της βραδιάς – μαζί με το ήδη θρυλικό selfie, βεβαίως – ήταν η DeGeneres να ρωτάει τη Sandra Bullock αν έχει πάνω της χρήματα για να πληρωθεί ο πιτσαδόρος, επειδή «έχεις λεφτά».

Ο Martirosyan έφυγε με φιλοδώρημα 1000 δολαρίων και την άλλη μέρα φιλοξενήθηκε και στην τηλεοπτική εκπομπή της DeGeneres, όπου και μίλησε για την εμπειρία του.

Δες το video:


Πηγή: Athens Voice

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ