Ψηφιακή έκθεση κολλάζ στο Πρόζακ [Color of the Spheres]

Article featured image
Article featured image

Το Πρόζακ φιλοξενεί την πρώτη ατομική παρουσίαση της Άννις Δαμιανού με τίτλο «Colour of the Spheres», όπου με τα βασικά χρώματα για οδηγούς, δημιουργεί ατμοσφαιρικά, αλλόκοσμα τοπία φτιαγμένα με ψηφιακό κολλάζ.

Η Άννι Δαμιανού γεννήθηκε το 1986. Μεγάλωσε στη Λεμεσό και σπούδασε γραφικές τέχνες στη Λευκωσία, όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια εξασκώντας το επάγγελμά της, ενώ παράλληλα, ασχολείται και με προσωπικά της projects.

Το 2011 δημιούργησε το blog GZT ~ Inspiration Collector και το 2013 έφτιαξε το «hello, i’m in space», μια σειρά από χειροποίητα τετράδια, με εκτυπωμένα μοτίβα φτιαγμένα από την ίδια. Έργα της Άννις Δαμιανού, εκτέθηκαν για πρώτη φορά το Μάρτιο του 2012 στην ομαδική έκθεση με τίτλο «Εαρινή Ισημερία», στον πολυχώρο Αισχύλου 83, όπου έλαβε μέρος παρουσιάζοντας χειροποίητα κολλάζ, και τον Φεβρουάριο του 2013 στην ομαδική έκθεση της IsNotGallery με τίτλο «Lush Art in Austere Times».Έργα της δημοσιεύτηκαν, επίσης, σε γνωστά κυπριακά έντυπα.

Η έκθεση «Colour of the Spheres» αποτελείται από 5 έργα που στο κάθε ένα αναλογούν μόνο 7 (+ 1) αντίτυπα. Εγκαινιάζεται στις 17 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο καφενείο Πρόζακ στη Λευκωσία όπου θα φιλοξενείται μέχρι και τις 24 του μήνα. Πληρ. 22104244 & στη σελίδα της δημιουργού στο Facebook.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ