Ερωτευμένος ο Πούτιν

Article featured image
Article featured image

Κι ενώ η ερωτική ζωή του Βλαντίμιρ Πούτιν αποτελεί θέμα-ταμπού για την Ρωσία [κανένα έντυπο δεν τολμάει να αγγίξει το θέμα] ο ρώσος πρόεδρος αποφάσισε να δώσει ένα κοκαλάκι τροφή στα μίντια πριν το κλείσιμο του χρόνου.   

Είναι γνωστό ότι ο ρώσος πρόεδρος πήρε διαζύγιο από την επί τριάντα χρόνια σύζυγό του Λουντμίλα, τον Απρίλιο του 2013. Είναι επίσης γνωστό ότι τα ρωσικά μίντια δεν ασχολούνται καθόλου με την προσωπική του ζωή, με εξαίρεση το 2008 και την εφημερίδα «Μοσκόβσκι Κορεσπόντεντ». Η εν λόγω εφημερίδα είχε γράψει τότε πώς ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο και πως θα νυμφευόταν την ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάεβα. Η «Μοσκόβσκι» διέκοψε την κυκλοφορία της λίγο καιρό μετά την δημοσίευση του εν λόγω άρθρου.

Κι ενώ το θέμα εξακολουθεί να αποτελεί ταμπού για τους Ρώσους, ο Πούτιν ομολόγησε πριν από λίγες μέρες στους δημοσιογράφους πως είναι ερωτευμένος.

Δίνοντας συνέντευξη τύπου, την καθιερωμένη που πραγματοποιείται πριν από το τέλος της χρονιάς, ο ρώσος πρόεδρος άρχισε να διηγείται μία στιχομυθία που είχε με ευρωπαίο ηγέτη, ο οποίος τον ρώτησε αν είναι ερωτευμένος και αυτός απάντησε «Ναι».

Εννοείται πως οι δημοσιογράφοι χαμογέλασαν αλλά δεν τόλμησαν να ρωτήσουν οτιδήποτε περισσότερο. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ