Το πιο «άρρωστο» video game με χιλιάδες οπαδούς

Article featured image
Article featured image

Ένα νέο video game πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015, το οποίο φέρει την ονομασία «Hatred» και εστιάζει στην βιαιότητα και το μίσος.

 

Πρωταγωνιστής του παιχνιδιού είναι ένας μοναχικός μισάνθρωπος που στόχος του είναι να σκοτώσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, αφού το «μότο» του παιχνιδιού είναι πως «δεν υπάρχει λόγος να σωθεί καμία ζωή».

Με πολυβόλα, εκρηκτικά και μαχαίρια εξουδετερώνει κάθε τι που βρίσκεται μπροστά του, σε δρόμους, σχολεία και άλλα δημόσια κτίρια σκοτώνοντας αθώους πολίτες και αστυνομικούς.

Η περιγραφή του παιχνιδιού άλλωστε το διασαφηνίζει επακριβώς. «Ηρθε η ώρα μου να σκοτώσω όσους περισσότερους μπορώ και ύστερα να πεθάνω. Η άχρηστη ύπαρξη της ανθρωπότητας με κάνει να νιώθω άρρωστος και κουρασμένος. Το μόνο που έχει σημασία είναι το όπλο μου και η βία».

Το παιχνίδι που δημιουργήθηκε από την πολωνική εταιρία Destructive Creations, είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά μέσω της Steam, όμως δεν άργησε να απαγορευτεί, λόγω των σκληρών κριτικών που δέχτηκε.

Ωστόσο, μέσα στους λίγους μήνες της κυκλοφορίας του κατάφερε να μαζέψει 14.000 φανς, οι οποίοι επέμεναν για την επανέκδοση του. Όσο το videogame παρέμενε απαγορευμένο, ακόμα 27.000 άτομα δήλωσαν πως το «Hatred» τους αρέσει και πως θα ήθελαν να επανακυκλοφορήσει.

Η απόφαση πάρθηκε και το πιο... αμφιλεγόμενο βιντεοπαιχνίδι της ιστορίας του gaming θα είναι ξανά διαθέσιμο μέσα στο επόμενο έτος.

Δείτε το βίντεο που παρουσιάζει το πιο σκληρό video game που έχει κυκλοφορήσει:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ