Θα το (ξανα)δεις και θα πεις κι ένα τραγούδι [Frozen: Sing-A-long Version]

Article featured image
Article featured image

Το «Ψυχρά κι Ανάποδα», η βραβευμένη με δύο Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερου Τραγουδιού) περιπέτεια της Disney, και πρώτη σε εισπράξεις ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, έρχεται σε νέα έκδοση πιο τραγουδιστή.

Αυτή τη φορά η ταινία γίνεται μια μοναδική εμπειρία, που εμπλέκει ενεργά μικρούς και μεγάλους, στην αγαπημένη ιστορία με τους αξέχαστους ήρωες.

Η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη πριγκίπισσα Άννα πρέπει να συνεργαστεί με τον Κριστόφ, έναν απότομο, βουνίσιο τύπο, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι. Σκοπός τους είναι να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα Έλσα, που δεν είναι άλλη από την αδελφή της Άννα, και να λύσουν επιτέλους τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο. Η Άννα και ο Κριστόφ θα έρθουν αντιμέτωποι με οριακές τύπου Everest συνθήκες, θα συναντήσουν μυθικά πλάσματα και μαγικά φαινόμενα σε κάθε γωνία. Πολύτιμοι σύμμαχοί τους στον αγώνα θα είναι ο ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και ένας τάρανδος που ακούει στο όνομα Σβεν.

Στην ταινία ακούγονται 8 τραγούδια σε σύνθεση των Kristen Anderson-Lopez (In Transit, Winnie the Pooh) και του βραβευμένου με Tony Robert Lopez (The Book of Mormon, Avenue Q), τα οποία ενορχηστρώνονται από 80μελή ορχήστρα.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το βραβευμένο με Όσκαρ «Τα Ξεχνώ» (Let It Go) που σηματοδοτεί τη στιγμή που η Έλσα αυτοπροσδιορίζεται σαν οντότητα. Η Έλσα βρίσκει τη δική της ταυτότητα και αποδέχεται επιτέλους τη δύναμη της και τις μαγικές της δυνάμεις. Αντί να της κρύβει, όπως έκανε μια ζωή, τις απελευθερώνει. Τα τραγούδια της Έλσας στην ελληνική version μεταγλωττίζει η Σία Κοσκινά με την πολύ ιδιαίτερη φωνή και το μοναδικό προσωπικό της ύφος.

Αντίστοιχα, για τον χαρακτήρα και την προσωπική διαδρομή της Άννας οι συνθέτες έγραψαν το «Τα Όνειρα Μου Ζωντανεύουν» (For The First Time Ιn Forever). Το τραγούδι εκφράζει την επιθυμία της Άννας να συνδεθεί με την αδελφή της παρ’ όλο που οι οικογενειακοί δεσμοί έχουν διαρραγεί.

Στην ταινία που σκηνοθέτησαν οι Κρις Μπακ και Τζένιφερ Λι, ακούγονται οι: Βάσια Ζαχαροπούλου, Σία Κοσκινά, Φοίβος Ριμένας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μάριζας, Κώστας Δαρλάσης, Κώστας Μπακάλης, Χρήστος Συριώτης, Ηλίας Ζερβός, Χαρά Ζησιμάτου, Μαρία Πλακίδη, Αλέξανδρος Ζουλιώτης

Μάθε τις ώρες και τις αίθουσες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ