Η μάγισσα Μέριλ Στριπ και ο κακός (λύκος) Τζόνι Ντεπ

Article featured image
Article featured image

Τραγούδια του Στίβεν Σοντχάιμ («Sweeny Todd») και διάσημα παραμύθια συναντιούνται στο γνωστό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, «Into the Woods», το οποίο μεταφέρεται στην οθόνη πιστά και με χολιγουντιανή αξιοπρέπεια από το σκηνοθέτη των «Chicago» και «Nine», Rob Marshall.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Meryl Streep που μας επιδεικνύει για ακόμα μια φορά τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά και ο Johnny Depp που μεταμορφώνεται σε Κακό Λύκο.

Η ταινία παρακολουθεί τις περιπέτειες της Σταχτοπούτας, της Κοκκινοσκουφίτσας, του Τζακ -και της φασολιάς του- και της Ραπουνζέλ, ξετυλίγοντας την αστεία και συγκινητική ιστορία ενός φούρναρη και της γυναίκας του, οι οποίοι για να σβήσουν την κατάρα της κακιάς μάγισσας και να μπορέσουν να αποκτήσουν παιδί, πρέπει να βρουν μέσα σε τρεις ημέρες μια λευκή αγελάδα, μια κόκκινη κάπα, μια τούφα ξανθά μαλλιά και ένα χρυσό γοβάκι.

Πρόκειται για μια μοντέρνα παραλλαγή στα αγαπημένα παραμύθια των αδερφών Grimm, που διασυνδέει τις ιστορίες μεταξύ τους και εξερευνά τις συνέπειες των ευχών και των αναζητήσεων των ηρώων.

Μάθε τις ώρες και τις αίθουσες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ