Legion Run: Ξανά στην Κύπρο τον Απρίλιο [μεγαλύτερο, καλύτερο και διαφορετικό]

Article featured image
Article featured image

Στις 4 Απριλίου 2015, το γνωστό πλέον Legion Run επιστρέφει στην Κύπρο και όπως μαθαίνουμε από τους διοργανωτές, φέτος θα είναι «μεγαλύτερο, καλύτερο και σίγουρα διαφορετικό».

Η διάθεση των διοργανωτών να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία για όσους θα λάβουν μέρος φέτος είναι εμφανής από το γεγονός ότι η διοργάνωση γίνεται σε νέα τοποθεσία και συγκεκριμένα στα Λατομεία Λατούρος στην περιοχή Ιδαλίου.

 

«Μετά από μια επιτυχημένη περιοδεία στη νότια και κεντρική Ευρώπη, η οποία μας έκανε σοφότερους και πιο δημιουργικούς, επιστρέφουμε στη Κύπρο, για την πρεμιέρα της περιοδείας του 2015 με τη βοήθεια των χορηγών μας, Shark Energy Drink και Carlsberg Beer. Θέλουμε να προσφέρουμε την ίδια μοναδικά έντονη εμπειρία η οποία αποτυπώνεται στη μνήμη όσων λαμβάνουν μέρος, αλλά την ίδια στιγμή να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό από πέρσι.

Οι αλλαγές ξεκινούν από την τοποθεσία, την οποία θεωρούμε πολύ ξεχωριστή καθώς είναι λατομείο και συνεχίζουν με τη προσθήκη νέων εμποδίων τα οποία ήταν μέρος των διαδρομών στην Ευρώπη καθώς και εμποδίων που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τον Απρίλιο.

Επίσης, το παράλληλο φεστιβάλ αναμένεται να είναι αναβαθμισμένο καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλά συγκροτήματα και φαίνεται πως το γλέντι θα κρατήσει και μετά τη δύση του ηλίου» αναφέρει ο Αντώνης Αλεξόπουλος, PhD, Διευθυντής Εξωτερικής Επικοινωνίας του Legion Run.

 



 

Για όσους δεν γνωρίζουν,  το Legion Run είναι μια διαδρομή πέντε χιλιόμετρων με ευφάνταστα εμπόδια, η οποία απευθύνεται και προσφέρει μια ανεπανάληπτη πρόκληση σε άτομα από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας, λόγω του μη-ανταγωνιστικού της χαρακτήρα.

Τα εμπόδια είναι τοποθετημένα πάνω σε μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων και είναι κατασκευασμένα με τρόπο που δοκιμάζει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό, αφού οι δρομείς καλούνται να πηδήξουν πάνω από φωτιά, να σκαρφαλώσουν πάνω από τοίχους, να έρπουν μέσα σε λάσπη και κάτω από συρματόπλεγμα και να περάσουν μέσα από δεξαμενές με πάγο και νερό. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επιτυχία τους μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους με ζωντανή μουσική, φαγητό, μπύρα και διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς.

Ο μοναδικός συνδυασμός από σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αναπόφευκτης ομαδικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μαζί με τη ζωντανή μουσική, τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το φαγητό και το γλέντι, είναι αποδεδειγμένα μια συνταγή επιτυχίας σε όσες χώρες έχει πάει το Legion Run και οι διοργανωτές στοχεύουν να προσφέρουν την ίδια εμπειρία, αλλά με καλύτερο και αναβαθμισμένο τρόπο στις 4 Απριλίου.

 



 

Για να μάθετε περισσότερα για το Legion Run, επισκεφθείτε το www.legionrun.com/cyprus ή επικοινωνήστε με τον Αντώνη Αλεξόπουλο στο 99524645 ή στο email antonis@legionrun.com.

 

Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια κούρσα ή ένα γεγονός, Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο κάθε ένας συμμετέχει για τους δικούς του λόγους, αλλά όλοι τελειώνουν τη κούρσα «αλλαγμένοι». Δεν είναι αγώνας δρόμου και το μόνο έπαθλο είναι η Περηφάνια. Το Legion Run είναι και συμβολίζει την υπερπήδηση προσωπικών προκλήσεων και τη συγκίνηση της απόδειξης στον εαυτό σου ότι ΜΠΟΡΕΙΣ! Περισσότερο απ’ όλα όμως είναι η ευκαιρία να βγεις έξω και… να διασκεδάσεις ξανά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ