Ένα new age παντοπωλείο στην πρωτεύουσα

Article featured image
Article featured image

Ένα νέο μαγαζάκι με το όνομα Παντοπωλείο Λευκωσίας, άνοιξε εδώ και σχεδόν δυο μήνες στο ισόγειο του City Plaza στη Μακαρίου.

 

Το μαγαζάκι είναι φτιαγμένο με πολλή αγάπη και μεράκι, από τον ιδιοκτήτη του Κωνσταντίνο, ο οποίος από μικρός λάτρευε τη συλλογή περίεργων προϊόντων.  

Τώρα, στα ράφια του Παντοπωλείου του, μπορείς να βρεις μπολικά ευρωπαϊκά προϊόντα, τα οποία συλλέγει ο ίδιος έπειτα από μελέτη.


Να ξέρεις όμως, πως όλα τα προϊόντα που θα βρεις στο Παντοπωλείο, είναι ποιοτικά και χωρίς συντηρητικά.


Το Παντοπωλείο, όπως το λέει άλλωστε και το όνομα του, έχει στα ράφια του τα πάντα! Μακαρόνια, μαρμελάδες, λάδι, ριζότο, μπισκότα, κουλούρια, βιολογικά προϊόντα, ρακόμελο, ροφήματα ακόμα και αλάτι.

Το Τσουνατόλαδο Κρήτης που μπορείς να βρεις εκεί, είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που είναι φτιαγμένο από μια ελιά 3 χιλιάδων χρόνων και δεν μπορείς να το βρεις πουθενά αλλού στην Κύπρο.

Για τους μακαρονάδες, υπάρχουν τα ζυμαρικά με την ονομασία στριφτούδια, τα οποία βγαίνουν σε παράξενα νόστιμες γεύσεις, όπως βασιλικό, σκόρδο, τσίλι, και κύμινο. Οι χυλοπίτες φιγουράρουν στα ράφια του Παντοπωλείου, σε γεύσεις ντομάτα με ελαιόλαδο, σκόρδο και κανονικές.

Εντύπωση θα σου κάνει και η μεγάλη συλλογή με μπισκότα και κουλούρια, αφού θα βρεις μέχρι και κούπα φτιαγμένη από παξιμάδι.

Τον τραχανά εκεί τον βρίσκεις σε  γλυκιά αλλά και σε ξινή γεύση και το κριθαράκι με πιπεριές φλωρίνης.

Όλα τα προϊόντα του μαγαζιού είναι σε αρκετά προσιτές τιμές, ενώ μπορείς να αγοράσεις ακόμα και σε τιμές χονδρικής.

Η συλλογή του Παντοπωλείου αυξάνεται συνεχώς και μπορείς να ενημερώνεσαι για τις καινούργιες παραλαβές από το Facebook του καταστήματος.

Θα το βρεις στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στο ισόγειο του City Plaza, στο κατάστημα 24. Είναι ανοικτό καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 19.00, ενώ τις Τετάρτες κλείνει στις 14.00. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 22 262162.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ