Ζήσε την εμπειρία του musical theatre training με 3 top West End performers!

Article featured image
Article featured image

To Weekend Stage School, σε συνεργασία με καλλιτέχνες του δημοφιλούς Pineapple Performing Arts School Λονδίνου, παρουσιάζει το Musical Theatre Workshop «dance, act, sing, perform in 48 hours».

 

Το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που θα συνδυάζει χορό, θέατρο, τραγούδι και performance styling, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιανουαρίου, μεταξύ των ωρών 9.30 και 17.30, στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο στη Λευκωσία με τους παγκοσμίου φήμης Ryan Jenkins, Wayne Fitzsimmons και Anna Williams, με μεγάλη εμπειρία και εμφανίσεις στα γνωστότερα musicals του West End.

Το workshop θα ολοκληρωθεί με μια ζωντανή παράσταση (live performance) όλων των συμμετεχόντων την Κυριακή στις 18.30, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό.

To Weekend Stage School αποτελεί μια σύγχρονη δημιουργική «εκπαιδευτική ιδέα», η οποία θα λειτουργεί συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα σε διαφορετικό χώρο με διαφορετικό concept κάθε φορά, πάντοτε υπό την καθοδήγηση και διδασκαλία διαφορετικών έμπειρων και επιτυχημένων καλλιτεχνών (performers) στον τομέα τους.

Με στόχο να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους συμμετέχοντες, σκοπός είναι να δημιουργεί κάθε φορά, μέσα από τη δημιουργική διδασκαλία, ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός, το οποίο θα ολοκληρώνεται μέσα σε μερικές μέρες ή ώρες στο συγκεκριμένο χώρο διοργάνωσής του και θα κορυφώνεται με μια μοναδική παράσταση όλων των συμμετεχόντων στη σκηνή!

Για συμμετοχή στο Μusical Theatre Workshop το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιανουαρίου 2015, είναι απαραίτητη η βασική γνώση σε τουλάχιστον μία από τις τρεις τέχνες: χορό, θέατρο, τραγούδι.

Το κόστος συμμετοχής και για τις δύο μέρες, που συμπεριλαμβάνει ένα DVD της παράστασης και του Workshop και πιστοποιητικό συμμετοχής, ανέρχεται στα €135. Τα εισιτήρια εισόδου στο Live Performace της Κυριακής ανέρχονται στα €8. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, online στο www.soldouttickets.com.cy και τηλεφωνικώς στο 99464494 και 70007705.

 

Οι 3 top West End performers:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ