«Μια τρύπα στον καιρό… κύριε Μάνο»

Article featured image
Article featured image

Ρεαλισμός, έρωτας, αυτογνωσία, όνειρο… τέσσερις ενότητες μιας ζωής, τέσσερις ενότητες ενός μουσικού ταξιδιού, που αυτή τη φορά είχε συνοδοιπόρο τον Μάνο Ελευθερίου.

 

Που καταλήγει όλο αυτό; Σε «ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ… ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ».

Δεκατρία καινούργια, ιδιαίτερα τραγούδια που ήρθαν για να πουν αυτά που πολλοί σκεφτόμαστε και δεν τολμάμε να πούμε. Τραγούδια που αφορούν όλους μας!

Ο Μάνος Ελευθερίου όχι μόνο έδωσε στίχους για πέντε από τα τραγούδια του νέου δίσκου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, έρχεται να συμμετάσχει σε αυτόν απαγγέλλοντας το κείμενό του «Θεατρικά Προγράμματα».

Η Λίνα Δημοπούλου, πιστή συνοδοιπόρος του Λαυρέντη,  τα τελευταία χρόνια έβαλε ελληνικούς στίχους στο κομμάτι του Vasco Rossi “E Adesso Che Tocca A Me” για να μας πει ο Λαυρέντης «Αντέχω», ενώ ο Λαυρέντης σε ένα μουσικό διάλογο με την Μάρθα Φριντζήλα αναρωτιούνται «Ποιος Γιώργος», διασκευάζοντας στα ελληνικά το κομμάτι του Adamo.

Εκτός από τον Μάνο Ελευθερίου στίχους έχουν δώσει οι επί χρόνια συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Λίνα Δημοπούλου, Γιώργος Μπακόλας, Γιάννης Μαύρος, Ισαάκ Σούσης, Γιάννης «Μπαχ» Σπυρόπουλος.

Κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ