2000 συμπολίτες μας έκλεισαν εισιτήριο με Blue Air [τις τελευταίες 2 μέρες]

Article featured image
Article featured image

Σε δυο μέρες μόνο, ο αριθμός των κρατήσεων για την αεροπορική εταιρεία Blue Air ανήλθε στις 2000 κρατήσεις, ενώ από τον ερχόμενο Απρίλη η εταιρία προγραμματίζει αύξηση των πτήσεων με προορισμούς την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα της επιχειρησιακή βάση στην Κύπρο που θα ανοίξει στις 19 Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα και Λάρνακα-Θεσσαλονίκη μετ’ επιστροφής.


Θα εκτελούνται εφτά πτήσεις προς Αθήνα (Δευτέρα-Κυριακή) και τρεις πτήσεις προς Θεσσαλονίκη (Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή), ενώ οι πτήσεις αυτές αναμένεται να αυξηθούν.


Σημειώνεται ότι παραμένει και το ήδη υφιστάμενο δρομολόγιο της Blue Air προς Βουκουρέστι, το οποίο ισχύει για τα 7 τελευταία χρόνια, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ σχεδιάζεται και η ανάπτυξη του δικτύου της από Κύπρο και σε άλλους προορισμούς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd (αντιπρόσωπος της Blue Air στην Κύπρο), Αντώνης Ορθοδόξου, ανέφερε πως «υποδεχόμαστε την ανάπτυξη του πτητικού προγράμματος της Blue Air προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ανάμεικτα συναισθήματα. Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον τομέα των αερομεταφορών στην κυπριακή αγορά μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις με τον κρατικό μας αερομεταφορέα, επέβαλαν την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κάλυψη του μεγάλου και σημαντικού κενού που προέκυψε».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ