Ένα νέο startup στο χώρο της μόδας [Tryfonas Modestou]

Article featured image
Article featured image

Μία καινούργια εταιρεία στον κόσμο της μόδας είναι ο Tryfonas Modestou που αναδεικνύει και παρουσιάζει την γυναικεία κομψότητα, ομορφιά και δυναμισμό.

 

Η τελευταία του συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 είναι και πάλι εμπνευσμένη από την πατρίδα του την Κύπρο, την ομορφιά των παραδοσιακών πέτρινων σπιτιών και εκκλησιών. Χρησιμοποιεί υφάσματα με υφή για να απεικονίσει τη σκληρότητα και την σκοτεινή πλευρά της θηλυκότητας, ενώ ο ίδιος συνεχίζει να ενσωματώσει απαλότητα και διακοσμητική δανδέλα στα σχέδιά του, προκειμένου να τονίσει την κομψότητα και την ομορφιά.

Η αρχιτεκτονική της Εκκλησίας του Αγίου Σωζόμενου έχει επηρεάσει τα κοψήματα της Χειμερινής 2015 συλλογής του, ενώ η δαντέλα χρησιμοποιείται για να συμβολίσει τις διακοσμητικές πόρτες που βρέθηκαν σε παραδοσιακά σπίτια στο χωριό Λεύκαρα, γνωστό για την κληρονομιά του στην παραδοσιακή τέχνη των λευκαρίτικων.

Για την πραγματοποίηση του Lookbook του και την παρουσίασή του, συνεργάστηκε με τον εξαιρετικό φωτογράφο – blogger: Filep Motwary. Επίσης συνεργασία έγινε με την Κάκια Τουλούπι για το make-up, hair: Λούις Μασούρας, model: Darya Turovnik και graphic design: Axel Savvides.

Η φωτογράφηση έγινε σε διάφορα μοντέρνα κτίρια στη Λευκωσία για να μεταδώσει την αντίθεση των μοντέρνων κτιρίων και γραμμών των ρούχων με την παραδοσιακή πηγή έμπνευσης.

Το ατελιέ του βρίσκεται στην οδό Φιλοξενίας 5, διαμέρισμα 7, Κόρνος - Λάρνακα, τηλ:24001551 και 99896220.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ