Η δεύτερη μεγάλη γιορτή του τατουάζ

Article featured image
Article featured image

Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι προετοιμασίες για τη φετινή, δεύτερη διοργάνωση της μεγαλύτερης γιορτής δερματοστιξίας στην Κύπρο.



Με νέο, κεντρικό location και πλουσιότερο πρόγραμμα, το «2nd Cyprus International Tattoo Convention» θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι και τις 5 Απριλίου και θα γίνει στους Χαρουπόμυλους Λανίτη, στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στη Λεμεσό.

Μεγάλα ονόματα τατουιτζήδων τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό έχουν ήδη κλειδώσει για συμμετοχή ενώ το θέαμα θα εμπλουτιστεί με ζωντανές εμφανίσεις από μουσικές μπάντες όπως οι «Minus One», οι «The Zilla Project», οι «Neon Knights», οι «Rawbin Cult» και οι «CRASH N’ BURN» καθώς και με live performances από τους δημοφιλείς ράπερ «MIDENISTIS» και «Dynarhymes».

Το DJ κομμάτι θα επιμεληθεί ο HONSTON G ενώ εκτός από τους διαγωνισμούς για τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, στον χώρο θα στηθεί, όπως και πέρσι, μαρκέτα με αξεσουάρ, ρούχα, piercing, κοσμήματα και όλα όσα αφορούν τον εξωτικό κόσμο της αρχαίας τέχνης του τατουάζ που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει στην Κύπρο μεγάλη άνθιση.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί fashion show, επίδειξη πολεμικών τεχνών και body paint. Να σημειωθεί επίσης πως οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει ειδικές προσφορές για τρία ξενοδοχεία της πόλης.

Για να μάθετε ποια είναι αυτά τα ξενοδοχεία και για μια ξεκάθαρη εικόνα του τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στη Λεμεσό στον Απρίλη επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φετινού Convention.

Για φωτογραφίες από το περσινό event πατήστε ΕΔΩ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ