To πέσιμο του Καρέλη φέρνει γκολ [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Ο Νίκος Καρέλης ανήκει στην κατηγορία των παικτών που είτε θα ακούει αποθεωτικά σχόλια για τα θεαματικά και δύσκολα γκολ που πολλές φορές πετυχαίνει, είτε σκληρή κριτική για τις ευκαιρίες που χάνει.

 

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητος, καθώς ποτέ δεν είναι αδιάφορος και πάντα είναι επιθετικά δραστήριος.

Το παράξενο στην περίπτωσή του είναι πως μπορεί να χάσει μία ευκαιρία από αυτές που χαρακτηρίζονται κλασσικές, όπως για παράδειγμα στα Γιάννινα ή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Εστορίλ στην Λεωφόρο, όμως αμέσως μετά μπορεί να πετύχει ένα δύσκολο τέρμα, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του εκτός ισορροπίας.

Αυτό το πέσιμο του Έλληνα επιθετικού, φαίνεται πως του φέρνει γούρι... Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, φαίνεται να του φέρνει καλύτερη αποτελεσματικότητα. Κάτι άλλωστε που το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί του εφέτος.

Συνολικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο διεθνής άσος έχει πετύχει 10 γκολ, εκ των οποίων τα 7 είναι για την SuperLeague, τα 2 για το Europa League και το 1 για το Κύπελλο Ελλάδας. Από αυτά τα 8 έχουν συνοδευτεί με πέσιμο, ενώ μόλις σε 2 έχει διατηρηθεί όρθιος μετά την τελευταία του επαφή με την μπάλα.

Αυτά ήταν με την Αιντχόφεν στο «Φίλιπς Στάντιουμ», αλλά και με την Κέρκυρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όταν η μπάλα χτύπησε πάνω του, μετά το σουτ του Πράνιτς, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα, με αποτέλεσμα να χρεωθεί σε αυτό το γκολ.

Δείτε τα γκολ του Νίκου Καρέλη


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ