Βραδιά blues με το Moonshiners Blues band [στη Σβούρα]

Article featured image
Article featured image

Το τριμελές συγκρότημα Moonshiners Blues band που σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στη Λευκωσία και αποτελείται από τους Πέτρο Μενδώνη στην κιθάρα και τα φωνητικά, Νικόλα Φιλίππου στα τύμπανα και τον Στέφανο Δημητριάδη στο μπάσο, ετοιμάζει μια εμφάνιση την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στη Σβούρα… και αυτό δεν χάνεται με τίποτα κυρίως για όσους αγαπούν την blues.

Αν τους έχεις ξαναδεί σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους στο Powerhouse Restaurant, στο Rock City Bar, στη Σβούρα, στο pre-event του TEDxUnic στην πλατεία Φανερωμένης και στη New Division ή στην Οκτάνα στη Λευκωσία, στο Elixir Bar στη Λεμεσό και στο Blue Pine Bar στη Λάρνακα, θα ξέρεις τι σε περιμένει… αν όχι μπες στη σελίδα του Moonshiners Blues Band στο Facebook για να πάρεις μια γεύση.

Γενικότερα πάντως θα λέγαμε ότι ο ήχος τους ηλεκτρίζει το κοινό, δεδομένου ότι συνδυάζει τον παραδοσιακό blues ήχο με ένα μοντέρνο «άγγιγμα». Επιπλέον, το setlist τους περιλαμβάνει ένα εκλεκτικό μείγμα από –ως επί το πλείστον– "upbeat" Blues τραγούδια, καθώς και slow Blues Ballads.

Το ρεπερτόριό τους  περιλαμβάνει τραγούδια από Stevie Ray Vaughan, BB King, Muddy Waters, The Blues Brothers, οι Allman Brothers, Kenny Wayne Shepherd και πολλούς άλλους.

Οι πόρτες στη Σβούρα στην παλιά Λευκωσία θα ανοίξουν στις 21.30. Είσοδος: €5. Πληροφορίες θα βρεις στο Facebook.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ