Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς... μετά το σεξ

Article featured image
Article featured image

Μετά το σεξ ο άνδρας είναι ικανός να πει πράγματα που θα μετανιώσει. Κορίτσια κάντε skip το άρθρο.

Καλώς ή κακώς, μετά τη σεξουαλική πράξη, ο άνδρας είναι ικανός για το καλύτερο ή το χειρότερο. Και τις περισσότερες φορές συμβαίνει το δεύτερο – και μετά τρέχει να τα μαζέψει. Γι' αυτό, δες ποια είναι τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να αγγίξεις-σχολιάσεις μετά το σεξ.

5. «Την επόμενη φορά με κλειστό φως»

Το ξέρεις το κόλλημα που έχουν οι γυναίκες με το σώμα τους. Παντού βρίσκουν ατέλειες. Και αυτό δεν αλλάζει στο σεξ. Άρα, αν όλα ξεκινήσουν με τα φώτα ανοιχτά και δεν τα κλείσει εκείνη, μην κάνεις εσύ το λάθος. Ακόμα κι αν σε στραβώνουν. Ακόμα κι αν είσαι τσιγκούνης και σκέφτεσαι πόσα θα πληρώσεις στο ηλεκτρικό! Γιατί πολύ απλά θα νομίζει ότι είδες κάτι και δεν σου άρεσε. Και τότε το έχασες το κορμί...

4. «Είσαι το…»

Στο σεξ όλα τα… λόγια επιτρέπονται. Και τα βρωμόλογα ακόμα περισσότερο. Αλλά εκεί. Μετά τέλος. Δεν μπορείς να συνεχίσεις στους ίδιους dirty ρυθμούς. Για αυτό ατάκες που παραπέμπουν σε πιο dirty καταστάσεις μην τις λες. Γιατί μάλλον θα φας κανένα βάζο στο κεφάλι.

3. «Είμαι ο καλύτερος;»

Πιστεύεις σε σένα; Το απόλαυσες το σεξ; Ωραία. Άρα γιατί θέλεις και επιβεβαίωση; Και γιατί πας με το ζόρι να… πληγωθείς; Αφού ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει η σφαλιάρα. Κι ας προσπαθήσει μετά να το σώσει. Μην κάνεις ερωτήσεις που ίσως δεν θα ξεπεράσεις ποτέ στο μέλλον.

2. «Και να ήξερες τι θυμήθηκα τώρα»

Δεν είναι μυστικό ότι την ώρα του σεξ τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες φαντάζονται διάφορα πράγματα (που καμία σχέση δεν έχουν με το άτομο που βρίσκεται στο κρεβάτι τους). Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το λες! Κι αν το κάνεις τότε κερδίζεις και τη ταμπέλα «χαζός». Και ετοιμάσου να δεχθείς τις συνέπειες – από μπινελίκια μέχρι την περίοδο της αποχής. Μην γκρινιάζεις, σου άξιζε!

1. «Με παντρεύεσαι;»

Μπορεί να είναι το καλύτερό σου σεξ. Μπορεί στο κρεβάτι σου να βρίσκεται η Irina Shayk (που δεν νομίζω). Δεν τα λες αυτά. Γιατί μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου σε όποια γωνία βρίσκεις μπροστά σου. Και μόνο χαμένος θα βγεις. Στη καλύτερη θα σε πάρει για… «επιπόλαιο με λες» στη χειρότερη άρχισε να ψάχνεις εκκλησία και κουμπάρους. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το «νομίζω σε ερωτεύτηκα». Πότε πρόλαβες καλέ; Πριν από 1 ώρα τη γνώρισες στο μπαρ!


Πηγή: Provocateur

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ