Η άγνωστη ζωή της Αθηνάς Ωνάση

H περασμένη χρονιά έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Αθηνά Ωνάση καθώς το άλογό της, μετά από μια πολύ άσχημη πτώση σε αγώνες στη Γενεύη υποβλήθηκε σε ευθανασία, αφού τραυματίστηκε σοβαρά. 

 


Article featured image
Article featured image

Ενάμιση μήνα μετά, πάντως, η χρυσή κληρονόμος επέστρεψε στη δράση, κάνοντας, στις 24 Ιανουαρίου, το ντεμπούτο της με το νέο της άλογο.

Πριν περίπου 30 χρόνια, στις 29 Ιανουαρίου του 1985 η Χριστίνα Ωνάση έφερνε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Τιερί Ρουσέλ, την εγγονή του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά.

Ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ευχήθηκε στην σύζυγό του και μέσω των κοινωνικών δικτύων και συγκεκριμένα μέσω του Instagram. Αναρτώντας μια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση μαζί με τον σκύλο τους, έγραψε: «Συγχαρητήρια αγάπη μου, ζωή μου, πολεμιστή μου, καλύτερή μου φίλη, κάθε μέρα που περνά σε αγαπάω όλο και περισσότερο».

Πάντως, μπαίνοντας κανείς στο προφίλ του Αλβάρο στο Instagram, έχει την ευκαιρεία να δει κανείς μια... άλλη Αθηνά, να ρίξει μια κλεφτή ματιά στην καθημερινότητά της, στην οικογενειακή της ζωή με τον Αλβάρο και την κόρη του (που έχει αποκτήσει με την Σιμπέλ Ντόρσα).

Η τελευταία των Ωνάσηδων, εμφανίζεται να παίζει με τον σκύλο της, να φωτογραφίζεται με τον Αλβάρο και το καινούργιο της άλογο, αλλά και να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του συζύγου του, Βίβιαν (οι τρεις τους μένουν μαζί στο Σάο Πάολο). Δεν λείπουν οι φωτογραφίες με φίλους της οικογένειας, αλλά και κάποιες άλλες του ζευγαριού σε πιο τρυφερές στιγμές.

Ολες οι αναρτήσεις φωτογραφιών της Αθηνάς από τον Αλβάρο στο Instagram συνοδεύονται από τρυφερά λόγια του τύπου:«Η ζωή μου», «Η φίλη μου, το άλλο μου μισό», «Αγαπώ την Αθηνά Ωνάση ντε Μιράντα», «Η γάτα μου», «Ομορφη ζωή μου» και άλλα παρόμοια, ενώ σε μια φωτογραφία της Αθηνάς από τότε που ήταν παιδί και στην οποία ποζάρει στο πλάι της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση γράφει στη λεζάντα: «Αιώνια Αγάπη».

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ